Interiør til dit bad..et strejf af Marokko

Det er detaljerne der gør det.

En marokkansk indretning er sensuelt og der er lidt 1001 nats eventyr over det. Det er også indbegrebet af luksus og skønhed, og man kan ikke andet end få spa stemning hjemme hos sig selv.Buede døre og vinduer, flotte farver og detaljeret flisearbejde er karakteristisk for et marokkansk badeværelse.

Marrokansk inspireret badeværelse er der typisk marokkansk tilbehør. Smukke sølv spejle, lanterner, keramik, tekstiler men sidst men ikke mindst smukke håndlavede Marrokanske fliser se evt. følgende blog indlæg  Marokkansk inspireret bad og fliser .

I tilfælde af at du syntes fliserne er for dyre, kan du vælge at efterligne en fliseeffekt med noget maling og skabeloner. Tilbehøret findes i mange prisklasser.

Marokkansk tilbehør

Deres håndklæder kaldes Hammam håndklæder og fåes i alle farver og kvaliteter. I Marokko bruger de meget farverige  og tilbehør, jeg foretrækker de lidt mere afdæmpede farver. Less is more.. der er ingen grund til at all in på det marokkanske, jeg kan rigtig godt lide kombinationen af stilarter.

Håndklæderne er utrolig dekorative og du kan med fordel hænge dem over et stykke rustikt træ, en træ stige eller hænge et stykke sæbe eller en kvast ved dem på marokkanske kroge.

Istedet for at ligge nye fliser – kunne det også være en ide at investere i et lidt dyrere marokkansk tæppe, et farverigt et der evt. udskiller sig i et farve neutralt rum eller et tæppe med marokkansk mønster på.

Prikken over ièt er lækre sæber, parfumer, duftlys, sæbedispenser, spejl mm. kun fantastien der sætter sine begrænsninger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s