Marokkansk Bad og fliser.

 

Marrokansk inspiration.

Min finske veninde Johanna Weckström der har Zoco home tog mig med til Marrakech. Jeg forelskede mig straks i både Marrakech men også i deres interiør.

riadlesbleusEfter at have overnattet i de smukke riads, besøgt deres smukke hammam og benyttet badeværelserne på de hippe restauranter, vidste jeg at jeg ville tage nogle af ideerne med hjem til vores Spanske hus.

Deres klinker med de skønneste mønstre, farverige tæpper og så kombineret med smukt træ med udskæringer. Personligt ønsker jeg ikke at gå all in, men tage brudstykke og et lille stykke marrakech med hjem i mit bad.

Jeg er ligeledes ret vild med den måde de behandler deres vægge med mikrocement, det giver væggen mere liv og struktur. Se vægge med mikrocement.

adc5aa47962ffa535f7938ed1c77c25cMarrokanske fliser:

Udvalget af smukke håndlavede marrokanske fliser er enormt – kvaliteten er varierende, men dermed også prisen. Så hvis man ikke ønsker at bruge en formue på fliser, så kan de fåes for penge.

Og de kan få dit badeværelse til at ligne en million eller en mindre marrokansk spa. Jeg er meget skandinavisk i min stil, men syntes det er for koldt og for minimalistisk at indrette sig sådan i en spansk hacienda.

Jeg mærker dagligt den varme luft fra Marokko når jeg står på min terrasse og til tider er fliserne også dækket med fint rødt sand fra Afrika. Så jeg har valgt at bryde min skandinaviske stil med et strejf af Marokkos charme og varme. I skal nok snart få billederne at se.

 

Kombinationen af det lyse og de Marrokansk fliser, syntes jeg er rigtig lækkert. Rummet afsluttes så lige med lidt lækre sæber og marrokansk badeværelse interiør, de har blandt andet de lækreste håndvævede håndklæder og lækkert rustikt træ.

Smil

Metta

Pattern-Logo-Design-For-Sale-Designed-by-The-Logo-Smith

 

 

 

 

One Comment Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s