Øko restaurant m en secret garden

13467478_10153686963594499_1779164627_oMarbella: Besøger du The Farm bliver du  forført. Dels af deres skønne 100% organiske mad men også af deres smukke omgivelser. Jeg fik den lækreste kolde gazpacho og var så heldig at få listet opskriften fra kokken, men mere om det senere.

Restauranten ligger i den gamle hyggelige bydel i old town Marbella, i en smuk ældre bygning, der har så meget patina, at det ikke kan bliver mere charmerende. Huset er en ældre dame fra 1520.

Deres egen beskriver stedet og deres mad er “we believe in slow food, km 0, grandma`s food with authentic, fresh and local products according to the season. We carefully choose our food from suppliers that we trust”…det er lige efter bogen og det er svært at argumentere imod dette koncept. Det er som de kalder det.. Hornest food eller ærlig mad.

Ønsker du en pepsi max er det ikke stedet. Uden at være overdrevet hippie agtigt, så får du INDI – en new age organisk cola. Iflg.det unge par ved nabobordet, så smagte den ok..og så vidst heller ikke bedre end det. Men flasken er mega sød og det er cola med god samvittighed både i størrelse (20 cl) og indhold.

Maden er meget spansk inspireret – og de har alt lige fra paella, gazpacho, tapas og artisanal icecream. Artisanal måtte jeg google og betyder “made in a traditional way, by someone who is skilled with their hands”. Whats not to like, og efter at have talt med kokken, så ligner han en der godt kan finde ud af at bruge sine hænder.

Jeg fik som tidligere nævnt vredet opskriften ud af ham på den skønne spanske Gazpacho. Nogen vil nok tro at en kold grøntsags suppe smager alt for sundt. Men den er fantastisk på en varm sommerdag og smager himmelsk. Ikke underligt at den er en stor succes i Spanien.

Her finder du den lækre Gazpacho…Bon appetit.

Spansk Gazpacho m. salsa & spanske mandler..

Smil Metta

 

The Farm

Plaza Altamirano 2

Marbella

tel. +34 952822557

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s