Mette Noer

Velkommen – dejligt du er her.

IMG_2364

Med bloggen håber jeg inspirere til at rejse ud i verden og ind i sjælen.

Du kommer med til Thailand i lotusstilling, slæbes igennem Marrakechs beskidte Medina og endeligt hjem i mit hellige tempel – mit spanske Casa i Andalusien. Bloggen er tydeligt inspireret af den sunde middelhavs kost og den spanske feel good stemning herfra.

Ærligt så frygter jeg at blive gammel..trist, men sandt…for jeg er virkelig forelsket i livet.

Det betyder at jeg vil have mest ud af livet og mit mål er første og fremmest at være et ordentligt mennesker, der samler på lykkeglimt og gode mennesker.

Jeg betegner mig selv som ekspert i mennesker og livet – der er her min passion er, det jeg er uddannet i og her jeg er blevet mange (gode og dårlige) erfaringer rigere.

Og ja, så er det ingen hemmelighed, at jeg går efter at blive det mest velbevarede lig nogen sinde doneret. Så det skal ikke undre dig hvis du på bloggen

får kuren mod appelsinhud?

læser hvordan jeg forsøger at overlever med 3 skønne børn, uden at jeg glemmer mig selv og i en stresset verden der konstant udfordrer.

Og hvem ved, måske får du hemmeligheden til mere energi, bedre sex og mad der kan erstatte sidstnævnte, ikke at det skal.

Som blogger er man også en smule blotter, jeg står gerne nøgen men påklædt frem, deler gerne tanker, tallerken, oplevelser og grin. Humor er min drivkraft, det er både min faldskærm, mit drug og mit lys, det håber jeg vil afspejles imellem linierne

Ikke at det definerer mig, men ud over at være mig.. så er jeg 44 år, gift, har 3 lækre unger og så er jeg sygeplejerske, ernæringsterapeut & mindfulness coach.

K (ærligst)

Metta

Ps. Kært barn  har mange navne. Jeg kaldes både Mette og Metta – er døbt Mette og har købt Metta. Nej, har taget Metta til mig. På mindfulness uddannelsen hed flere Mette, så jeg blev kaldt Metta. Det hænger lidt ved og hvorfor ikke kalde sig noget som man tilstræber i sit eget liv. Navnet Metta stammer fra det gamle sprog Sanskrit og man kan høre munke i budhistiske templer, anvende ordet Metta, når de taler om næstekærlighed. Uden at fremstå for hellig, men det kan vi altså ikke få nok af.

IMG_1060