Det ægte & uægte Marbella

13499428_10153686420474499_679971954_oJeg har lejet den dejligste lille lejlighed i midten af den gamle bydel i Marbella. Her emmer af spansk hygge, og mens jeg sidder på min lille tagterrasse kan jeg høre ældre mennesker der snakker, små børn der leger og turister fra de små hyggelige cafeer.

Byen er en legeplads for de rige og berømte – deres show off sted er Puerto Banus. Det er bestemt et besøg værd, hvis man vil have et glimt af hvad de rige og berømte laver når de har fri. Luksus yards, dyre butikker og smukke hoteller. Meget kan købes for penge – og det ses tydeligt på Nikki beach hvor de sprøjter om sig med dyre champagner, som havde de lige vundet Tour de France, og der er så mange smukke mennesker, at man skulle tro man var havnet midt på catwalken i Paris Fashion week.

Det er sååå sjovt at se og opleve, blot man ved der er en bagside ved alt den glamour – hvor mange hver aften sælger både krop og sjæl for at være en del af jetsettet eller få en lille bid af velstanden. Det er livet i overhalingsbanen, og mange er nød til at tage stoffer for at kunne følge med og mange af kvinder har meget lidt stof på for overhovedet at blive set. c27fad28acc49698f6084359c65cc55f

Det er stof til eftertanke, men den smukke by er også bare så meget mere end det. Byen ligger jo ud mod havet, så der er både lækre badestrande og hvis man ønsker at gå eller cykle, kan man tage tur langs the Golden mile, hvor der bare er så smukt og hvor man kan tage en Café på en af de skønne restauranter. Er selv ret vild med Cappuccino der har de lækreste kaffe, skøn mad og lækre omgivelser.

Det er kun om sommeren der sker noget – resten af året er Marbella en meget mere rolig. Mere roligt er der også i den gamle bydel hvor jeg bor. Det er en utrolig smuk bydel, men spansk charme, små torve, appelsintræer og atmosfære.

 

 

One Comment Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s