Indimellem skal du glemme hvad du føler og huske hvad du fortjener.

Vi mennesker føler meget, der gør os både unikke og til smukke individer. Men nogen gange oplever jeg, at mange lader deres følelser tage over og gør det på bekostning af dem selv.

Vi styres af vores frygt og selv om vi mærker når noget føles forkert, så stopper vi ikke op, men forsøger desperat at lede efter noget der giver os et kort øjebliks fred eller tilfredstillelse. Jeg har slet ikke lyst til at remse op hvor utrolig langt ud et menneske kører sig selv.

Hvornår stoppede du sidst op og mærkede efter. Mærkede efter hvad du har brug for, for at få benzin på din motor, istedet for at køre i 2. gear hele vejen til Paris med medpassagerer der larmer og er negative på bagsædet, samt hovedet fyldt med ukærlige og frygtfulde tanker. I såfald er du spøgelses bilist i eget liv.

Tænk hvis der på instrument brættet i din bil var en knap hvor du kunne slukke for alle dine svære følelser og alle dine negative tanker. Så havde du tid til at fokusere på hvad du fortjener og hvad der gør din tur både smuk og positiv.

Som det første ville du køre ind på en rasteplads og give de negative medpassagerer et ultimatum. Måske har du ovenikøbet modet til at sætte dem af. Det er ikke dit ansvar at fragte dem til Paris og slet ikke hvis de tærer på din benzin og på stemningen i bussen.

Men heldigvis for dig har denne bil en pyt knap, til alle de negative følelser. For ellers ville du nu sidde i bilen og føle dig alene samt have ondt af dig selv. Det er jo det følelser ofte gør.

Men nu du har styr på alle tankerne og dine følelser, så er der plads til at mærke efter hvad du fortjener. Så kan du tænde for radioen og høre musik der gør dig glad, du ruller måske vinduet ned og mærker vinden i dit hår, imens du kigger ud og pludselig ser hvor smuk verden er.

Nu er det desværre ikke alle biler der har en pyt knap. Men det er den bedste investering du kan gøre. Du installere den ved at investere tid i dig selv, være bevidst om hvad du vil og ikke vil, ved at lære at sige fra, tale kærligt til dig selv og mærke efter i hjertet.

Ofte giver vi medpassagerne eller bilen skylden for hvordan turen går, men fakta er at det er op til dig, hvordan turen til Paris bliver..op til dig alene.

Hvis du lærer at sidde i bilen alene, holde dig på vejen og på rette kurs, så lover jeg dig at du når til Paris både med fyldt tank og overskud til at nyde udsigten fra nye højder. Højder som får Eiffeltårnet til at blegne.

Måske du ovenikøbet elsker turen så meget at du vælger at fortsætte, i så fald ligger verden for dine fødder.

fasten your seatbelt og Safe trip.

K (ærligst)

Metta

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s