Elsk din partner, så de føler sig frie.

Jeg oplever tit par vil lave om på hinanden, kvinder der vil ændre deres mand eller mænd der vil begrænse deres kvinde.

Man kan jo spørge sig selv hvad det er vedkommende vil opnå?

Ofte handler det om deres egen utilstrækkelighed og deres iboende frygt for at miste eller for at have kontrol. Problemet er, at det er det sidste man får. For på et tidspunkt så mister du din partner, måske ikke fysisk men mentalt.. de fjerner sig og mister sig selv.

Dette naturligvis kun, hvis de lader sig begrænse eller kontrolere. Jeg kender bare ikke mange der ikke gør, da vi indordner og tilpasser os når det kommer til kærlighed. Vi går langt og ofte for langt når det kommer til LOVE. Det er som om mange langsomt og uden egen accept og bevidsthed.. snydes, lokkes eller fjerner sig selv fra den de er.

Jeg kender ikke mange der ikke ændre sig in the name of love, MEN hvis man føler sig begrænset og langsomt mister sine vinger, så er det vigtigt at stoppe op og stå op for dig selv.

“You must love (and be loved) in such a way, that the person you love feels free”

68613361_382453095805897_265268162432335872_n

Jeg er den største fan af kærlighed. Kærlighed kan heale nærmest alt og få en til at vokse – men det er ikke kærlighed at begrænse et andet menneske. Det betyder ikke at vedkommende ikke elsker dig, men det de gør er ikke kærligt, det er faktisk ukærligt.

Dermed ikke sagt at det er gjort af ond vilje, det gøres ofte ubevidst. Men de fleste mennesker er ikke bevidste omkring deres mønstre. Om det gælder børnene eller manden (kvinden), så gør vi mere eller mindre uhensigtmæssige ting indimellem. Bruger handlinger eller bruger ord, der virker helt uskyldige – men som har en kolossal indvirkning eller indflydelse på den anden og som har en ukærlig afsender.

Hvordan ændrer vi dette?

Det gør vi igen og igen ved at lære at elske os selv. Et menneske med en sund selvværds følelse, lader sig ikke diktere eller forme. De stoppe op og har en sund grænse for hvor langt og hvor meget de tillader, at et andet menneske må for lov til at styre.

For ingen må true din ro, selv respekt, dine værdier, moral eller dit eget værd.

Jeg er så meget fortaler for at lære at elske sig selv eller i det mindste slutte fred med sig selv, for da har man hellere ikke behov for at skulle flytte, styre eller ændre sin partner.

Hvornår har man så et godt selvværd?

Mange tager ofte fejl og tror det er det samme som at have selvtillid, men det er to vidt forskellige ting.

Jeg sammenligner altid selvtillid og selvværd med et træ.

Selvtillid er træet med en stor smuk krone, men med en spinkel stamme og rodnet. Ved Selvværd er kronen irrelevant, for stammen er stærk samt ubøjelig og rødderne er lange og kan modstå den værste storm og nære dig på alle plan.

Hvordan ser dit træ ud?

I dag er dagen, hvor du skal elske dig selv og dermed ment..respektere, tilgive, acceptere, beundre og tage vare på dig. Jo, før du beslutter dig, jo før vokser du og lever du fuldt ud.

For nogen er det noget af det sværeste at lære, men det er noget af det mest betydnings fulde du nogensinde beslutter dig for. Det er et valg, dit valg..

Love you

(k)ærligst

Metta

49697061_2436057846436094_6088683610339016704_n

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s