Bag om Sol for millioner.

Tak for alle de søde mails og beskeder angående udsendelsen Sol for millioner som vi er med i. Det glæder mig du kigger med, så jeg har mine medsøstre til at bakke op.

Man kan læse lidt mere om programmet her Sol for millioner. Men helt kort fortalt så er det et underholdnings program, hvor man følger en række ejendomsmæglere og deriblandt Mojo Estates , som er vores firma på kysten. Det er min dejlige mand og Jacob man følger.

Men alle ved jo, at bag enhver succesfuld mand, står der en stærk kvinde med en hulens masse børn og jonglerer:-). Så i vil også møde søde Ida (Jacobs kone) og jeg samt vores ialt 6 børn.

Per var meget imod at deltage i starten, det er ikke lige ham og han har et stort behov for at vores firma skal fremstå seriøst.

Man skal jo ikke regne med at blive intellektuelt udfordret. Det er hvad det er, underholdning. Der vises sjove, skøre og lækre billeder, skønne huse, et smukt Spanien og de udfordringer der er, når man har et travlt firma og gerne vil have glade kunder, medarbejder og ikke mindst glad koner (happy wife – happy life)

Remee og Mathilde varmer op for os. Deres reality program vises lige inden og jeg er jo vildt excited over at komme lige i hælene på en topmodel, det kan da kun blive godt.

Jeg har set brudstykker fra udsendelsen. Min mand siger “nej, hvor ser du dejlig ud og det eneste du selv ser er hårtotten der vender i den helt forkerte retning, din numse der ser 10% større ud på dit plasma tv og din makeup, der er lidt udtværet efter at have filmet en hel dag i 30 grader. Men det er jo det vi kvinder kan 🙂

Lidt naivt troede jeg man både havde makeup artist og stylist når man filmede, men flere gange følte jeg mig lidt som Bridget Jones. For jeg skulle op klokken 6 og ud på et paddleboard inden solen stod op, for herefter at drøne afsted og ligne en der har styr på sit liv.

På et tidspunkt i udsendelsen holder vi en reception for kunder og medarbejder. Det tog mig 14 dage at arrangere, med korte nætter og en masse arbejde – og det hele bliver jo kogt ned til max 10 minutters tv. Det jeg frygter mest er at de viser da Per byder mig op og nogle professionelle flamenco danserne lokker mig ud at danse. Jeg tror jeg dør en lille smule hvis de viser det.

Men men men… det er jo kun tv.

Naturligvis vil de vise noget af os, der er mindre heldigt – men som forhåbentlig får os til at fremstå dejlig menneskelige.

Når alt kommer til alt, så er det en læreproces i at give slip og forsøge ikke at bekymre sig om hvad andre mener. For der vil altid være nogen der sidder i lænestolen og ser med, der har verdens mindste selvværds følelse og som har en ondskabsfuld bemærkning samt vrede, de ikke ved hvor de lige skal placere i andet end min indbakke.

Sol for millioner og vores smukke Spanien vises på kanal 5 imorgen d 29 feb. kl 21 samt de 8 efterfølgende tirsdage. Vi flygter til Thailand i Februar, så skriv lige hvis jeg skal blive der :-))

Tilbage i mit virkelige liv, så har Phillip lige været hjemme i weekenden. Jeg knus elsker når han er her. Han har jo lige fået kørekort, så jeg har hele weekenden siddet på bagsædet og holdt fast i føresædet;-)). Nej, han kører virkelig godt, men naturligvis er han ny på vejene, så der føles lidt som at kaste ens fugleunge ud af reden og håber på de lander godt.

Jeg mindes flere gange med små børn at jeg tænkte, bare de var ældre. Så de ikke længere kunne finde på at spise jord, hoppe i poolen, drukne eller blive væk når man er ude at handle.

Men frygten er der stadig, man frygter bare andre ting som at nogen kommer noget i deres drinks, at de falder i søvn beruset i sneen, møder de forkerte, er ukoncentrerede når de kører bil eller tager et ualmindelig dårligt valg, fordi hjernen stadig er under ombygning.

Phillip skal ud at rejse meget i foråret med sin skole. Jeg er ikke et sekund nervøs for at han finder rundt eller at han træffer beslutninger der er helt ude i hampen, dertil er han alt for intelligent og fornuftig. MEN jeg frygter hvad verden alt udfordrer ham med.

I dag sagde vi så farvel til ham og ser ham først om to måneder da han som sagt skal rejse. Han skal blandt andet til Kenya med skolen og hjælpe børn der har det svært samt til Portugal og mødes med andre unge og diskutere politik. Elsker alt han skal, stoler på alt går godt og kaster ham ud af reden.

 

 

K (ærligst)

Metta

49697061_2436057846436094_6088683610339016704_n

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s