Happy Hour life..

Meget tyder på at den første time efter du slår øjnene op, er afgørende for hvordan resten af dagen forløber.

Ganske enkelt skal du holde Happy hour, som det første når du står op.

Inden du stiller flasker og papirs parasollerne frem på køkkenbordet og arrangere nogle farverige drinks, så har jeg lige et par alternative forslag til, hvad der kan give happy hour feeeling i maven.

Det første jeg syntes du bør overveje er at stå lidt før op, sørg for at have tid nok. Ingen bliver glade af at stresse rundt og aflevere børn med søvn i øjnene og havregrød ned af blusen.

49449237_326948851246642_1124758360369922048_nVi kender alle den mega lækre følelse det er at køre et barn i skole der synger og griner. Det er der ikke mange børn der gør, hvis de er kommet for sent i seng og man er stået for sent op om morgenen. Tid er guld og planlægning er skovlen, når der skal graves efter kvalitets tid. Lav evt.madpakkerne dagen i forvejen, hav morgenmaden klar og tøjet klar. Det tog mig desværre mange år og vildt mange sure morgener før jeg fandt ud af det.

 

Jeg har en negle dame, ja sådan en har man når man bor i Spanien, det koster næsten ikke noget og så får man lidt terapi med i købet. Min negle dame er en ung skøn spansk kvinder der taler perfekt engelsk, fransk og naturligvis spansk. Jeg tror hun alene har lært det af at file negle på et internationalt klientel. Når man har kendt hinanden igennem flere år og hver gang sidder en time eller halvanden med hinanden i hænderne, ja, så lærer man hinanden at kende. Jeg ved efterhånden alt om hendes liv og hendes forhold, der svinger lidt eller meget imellem mine månedlige besøg. Grunden til jeg nævner hende, er at hun sidste gang sagde på sit perfekte engelske, men med sit spanske temperament “jeg er ved at blive skilt fra min mand hver morgen, han er så morgensur. Så det ender altid med, at jeg også råber eller går en hel dag og er sur”.

Morgen surhed er som sur mælk, det lugter og man væmmes. Men det værste er ikke lugten, men at det smitter mere end fnat. Så når ens partners mælk er sur og hun hele morgenen går og græder over spildt mælk og er mavesur, så brokker datteren sig efterfølgende i skolen, sønnen skælder ud på fodboldbanen og manden overfuser en kunde eller en medarbejder på arbejdet..dette da alle blev smittet af hendes dårlige humør.

Så hvis det er blevet et mønster for din partner, så gør du som med mælken – stiller ham eller hende på køl eller hvis den er alt for sur, hælder du ham ud:-)) Nej, det er ikke ok og det skal der laves om på.

Når jeg er mavesur om morgenen, så er årsagen ofte at jeg er kommet for sent i seng, at vi er kommet for sent op, at jeg ikke har fået sagt fra eller meldt ud, og så hober det sig langsomt op.

Hjemme hos os er vi nogle der gerne hopper ud af sengen, hører musik og snakker, mens andre har brug for stilhed. Stilhed skal jo ikke forveksles med at være sur. Vigtigt er det nok at man give hinanden plads til at få den Happy hour man selv ønsker og samtidig respekterer hinanden.

Fakta er, at når du har haft en dejlig morgen, så har du en dejlig fornemmelse og ro i maven resten af dagen. Ro i maven giver overskud og overskud giver god energi samt en masse kærlighed tilovers som man flittigt kan dele ud af resten af dagen.

De udfordringer du vil få igennem en dag, vil du også lettere kunne overskue.

Hvad er den perfekte morgen for dig?, hvis du selv skal stå for den og det ikke er andre der skal redde dagen for dig?

Smil

Metta

49697061_2436057846436094_6088683610339016704_n

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s