Kvinder knalder bedst på hotel..

Min veninde ringede og sagde “Ved du hvad, jeg har ikke haft lyst i evigheder og så havde vi en hotel overnatning sammen og jeg nærmest voldtog ham”.

Det er ikke første gang jeg hører en kvinde sige det samme og det er også min egen erfaring, at hoteller kan noget helt specielt..

Men hvad er det hoteller kan?

Først og fremmest så er der ingen børn og ja, så er der ingen nullermænd og intet strygetøj. Maden (og manden) er købt, lavet, bliver leveret og serveret. Der er ikke fejet noget ind under guldtæppet og du jokker ikke i en legoklods, når du om natten lister ud på toilettet.

Ham der ligger ved siden af, der som regel er ens mand..ja, han vil have mest muligt ud af sine penge og jeres sparsomme frihed.. så han er på. Han har smidt træningstøjet, underbukserne er rene og han gør sig umage. Så han holder døren, smiler, er tilstede og for første gang i meget langt tid lytter han interesseret og i taler om andet end skolehjemsamtaler, børneorm og økonomi.

På vej fra restauranten og lige der i elevatoren, da han trykker på elevatorknappen til himlen, så kigger du lidt små beruset på ham og tænker ..Gud, hvor har han været i alle de dage, måneder eller år det er siden, i sidst havde bare 5 minutter sammen. Pludselig husker du hvorfor du faldt for ham, kigger på ham på en anden måde og tænker han egentligt er ret godt scoret. Hormonerne og elevatoren stiger til vejrs og du kan ikke vente med at komme op på hotelværelset og flå tøjet og fingrene i ham.

Har vi ikke alle lavet ting på et hotel, som vi aldrig ville gøre hjemme?

Jo, for derhjemme ligger børnene også lige på den anden side af væggen eller i tremmesengen ved siden af, det er ikke specielt ophidsende. Der er ikke noget mere træls end endelig at være kommet op i det høje gear og så står lille Mathias nede for fodenden og spørger hvad du laver.

Hoteller giver os friheden tilbage fra hverdagenes fængsel og alverdens sure pligter. Det er også på hoteller, hvor man i Adam og Eva kostume lister ud på hotelværelsets altan og leger, at man er på ølejer. Det gør man ligesom ikke hjemme i paracelhuskvarteret, imens naboen står og klipper hæk.

Nej, hoteller kan noget helt specielt, de får det værste, bedste og frækkeste frem i os.

Det er derfor folk altid ser så dejligt afslappede ud og smiler når de forlader et hotel, har i ikke lagt mærke til det. Der findes ikke noget bedre end at sidde på en bænk uden for et hotel og se på rolige kvinder og glade mænd der checker ud. Det er som om han er blevet en halv meter højere i løbet af natten og hun hjulbenet.

Når nu vi ved, at hoteller har denne indvirkning på os..hvorfor tager vi ikke oftere på hotel eller leger hotel derhjemme?

Der er ikke noget i vejen med at manden engang imellem der hjemme leger Bellboy og kommer med roomservice. Det kræver godt nok lidt mere, for den kære Bellboy skal ligesom først putte tre børn, tage en opvask og sidde to vask over. Men når det kommer til det, så er vi kvinder jo yderst tålmodige sjæle og det tænder os for vildt.

Hvornår har du sidst inviteret din partner på hotel?

K (ærligst)

Metta

49697061_2436057846436094_6088683610339016704_n

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s