Glæden ved at give.

Alt imens mange af os fylder indkøbs vognen, gaver under træet og maver med mad, så er der andre der i julen konstant bliver mindet om hvor meget de har mistet og hvor lidt de har at give til deres børn.

46473924_495514347612928_1420068625036869632_n

Sidste blogindlæg Hvor langt vil du gå, for at dit barn er glad eller bare mæt? jeg skrev, ønskede vi at give en familie en ferie i solen, fri for bekymringer.

Der er kommet over 100 hjertlige, ærlige og smukke henvendelser. Henvendelser fra venner og familie der har skrevet på vegne af nogle de holder af, der er udfordret i livet. Men mange skrev også ærligt omkring deres egen situation. Vi taler virkelig om de sejeste mennesker, der kæmper med tab af barn, dårlig økonomi, sygdom og mistet arbejde. Det er virkelig en masse seje mennesker der dagligt kæmper derude og som kan have glæde af en lille hånd.

Ideen udsprang efter jeg havde læst at der er over 64.000 fattige børn i Danmark og blogindlægget blev delt og delt.

Jeg har læst hvert et af de søde beskeder og må ærligt indrømme at jeg har fældet en masse tårer imens. Det var en umulig opgave for os at vælge, så vi bestemte os hurtigt for at tage en familie mere afsted.

Jeg vil ønske vi kunne tage alle med. Men vi lavede først en grov sortering, for herefter at trække lod i hjerte puljen (som vi kalder det) og fandt herefter de to familier som vi glæder os til at se hernede i solen.

At give denne besked til dem, bliver for mig det suverænt bedste ved julen. De blev ellevilde og kunne næsten ikke tro det var sandt. De skal imorgen give deres børn gaven, så kommer der til at ligge noget under træet, de kan glæde sig over i 2019.

48430038_2822682667957661_8440277272614666240_n.jpg

Min plan er at få flere herned. Rigtig mange har skrevet og vil gerne hjælpe med det praktiske eller evt. økonomisk (også nogle der ikke selv har meget i forvejen), hvis vi udvider hjerte-puljen.

Så hvis du læser dette og tilfældigvis har en sommerbolig et sted (det må også meget gerne være i Danmark), og du vil donere en 1 uge væk, så hører jeg meget gerne fra dig.

Alle har vi brug for at se lyset, specielt hvis det har været mørkt længe. Så hvis vi kan give en lille familie lidt glæde, nogle minder og oplevelser – så tror jeg det kommer trefoldigt tilbage.

K(ærligst)

Metta

 

 

 

 

One Comment Tilføj dine

  1. Malene siger:

    Størst af alt er kærligheden ❤️

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s