Hvor langt vil du gå, for at dit barn er glad eller bare mæt?

Efterhånden er det blevet en luksus at være glad.

For hvem er glad når man er sulten?, hvem er glad når man ikke er tryg ? og hvilket barn er glad, når de ser deres forældre bekymret?

Nye tal viser at 64.500 børn lever i fattigdom i Danmark, en stigning på 12000 på et år. Alt imens står vi som samfund og ser til, mens vi gambler med tusindvis af børns fremtid. Fattigdom i opvæksten øger risikoen for at udfordringer senere i livet både for den enkelte på sigt, men også vores samfund.

Hvor langt vil du gå for at dit barn er mæt og har varmt tøj?

Personligt vil jeg gøre alt og det er jeg åbenbart ikke ene om. Socialrådgivere beretter om enlige mødre der prostituerer sig, for at få råd til vintertøj og desperate mennesker låner penge til skyhøje renter af private, for at komme igennem julen eller blot dagen.

Hvor er verdens lykkeligste land blevet et fattigt land, hvis vi ikke engang kan passe på vores børn. Man får lyst til at tage alle de børn til sig, fortælle dem at alt nok skal blive ok, give dem en chance. Men desværre kan man ikke redde hele verden, men man kan gøre lidt.

Vi har derfor besluttet at give en enlig forældre med børn en ferie til Malaga i det nye år, med alt betalt.

Vi stiller vores lejlighed til rådighed, et fyldt køleskab, to pools, den lækreste strand og naturligvis flybilletter. Vi henter i lufthavnen og vil gøre alt for at dette bliver en god oplevelse for store og små.

Jeg ved godt det ikke nødvendigvis giver dem brød på bordet i dag, men det kunne give dem noget at glæde sig til, det fodre også (ihvertfald hjertet)

Til dig der læser, del gerne eller send det til en du kender der har det svært. De kan så skrive en besked til mig.

Har du også noget du kan donere eller ønsker at give væk af kontanter, ting der kan glæde eller oplevelser, så send en mail til mig på mettanoer@gmail.com (Husk Metta og ikke Mette).

Det kunne også være muligt at lave et hånd til hånd eller hjerte til hjerte projekt. Hvor man hjælper en lille familie lidt. Det kan være med at betale kontigent, give en hånd, vejledning eller betale for et enkelt månedligt indkøb eller lign. Skriv gerne hvis det er noget for dig, hvis du har en ide eller du kender nogen der har lavet noget ligende.

Indtil vores kære politiker forhåbentligt får styr på denne situationen, så må vi kunne gøre noget, lad os løfte i flok.

K (ærligst)

Metta

 

3 Comments Tilføj dine

  1. Natalia Nissen siger:

    Min yngste søn Asger og jeg trænger til at komme lidt væk fra det hele og være sammen i nærvær og kærlighed. Vi mistede min anden søn og hans bror på 8,5 pludselig og uventet den 13 september 2018″, og vi er begge stadig i chok over det og jeg tænker at en ferie for ham og jeg vil kunne løfte det hele lidt og give lidt lys tilbage i hans øjne, hvilket vil smitte af på mig

    Like

  2. Michelle Mannke siger:

    Jeg synes bestemt min Søster havde fortjent en ferie med mine 2 nevøer, hun arbejder hårdt for at få enderne til at hænge sammen hver dag, efter hendes skilsmisse, og min ekssvoger gør det bestemt ikke nemt for hende på nogen måder. Jeg er en stolt lillesøster når jeg ser hvor godt hun klarer det hele, og hvor meget hun prioritere mine nevøer frem for alt andet❤ Det er en rigtig god sag i har her og jeg synes det er en super flot gestus af jer 👏og jeg er ikke i tvivl om at i nok skal finde den familie i mener fortjener dette allermest😁 stor respekt her fra og et stort skulderklap til jeg 😍

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s