Så overlevede jeg min 45`erne børne fødselsdag.

Der kom han listende klokken 6 og viskede “Mor, du skal komme og vække mig nu”

Noget af det vigtigste for Christopher på hans fødselsdag er, at vi alle er samlet og at vi kommer tidligt og vækker ham med sang og flag. Normalt sover han rimelig længe i weekenderne, men åbenbart ikke når han har fødselsdag.

Phillip og Nicoline kom sent med flyveren i går, så jeg var sikker på at få en sko i hovedet, hvis jeg vækkede dem kl 6. Så jeg løj og sagde til Christopher at han skulle hoppe under min dyne, for det var stadig midt om natten. Der lå vi så i 30 minutter og hver 5. minut sagde han “nu kan vi altså godt stå op”, “jeg kan ikke vente” eller “jeg kan ikke sove”. Det vil sige han nåede at vække mig 6 gange på den halve time. Det føltes næsten som da man ammede og blev vækket hver halve time..ren tortur:-)

Ved ikke hvor jeg fik overskuddet fra, men jeg fandt noget olie og gav ham massage. Måske fordi dette ikke sker hver morgen, som når man ammer. Men det må have været magisk olie eller det ved jeg det er, for Per bruger det også på mig 😉

Så han faldt i dyb søvn og sov til kl 9:30 og jeg nåede at lave fødselsdags boller og rydde op fra børne fødselsdagen som vi havde dagen i forvejen.

Nok også derfor han var lidt træt. For vi havde 15 friske drenge på besøg samt deres forældre samt søskende der efterfølgende kom til kage og vino. Der var så meget testosteron på min terrasse at jeg nærmest har begyndende overskæg. Men skægge var de ihvertfald.

Christopher går på en lille danske skole her i Spanien, hvor klassens drenge aldersmæssigt svinger imellem 11 og 15 år. Christopher er en af de yngste og jeg havde derfor fået at vide, at det ikke måtte være for barnligt. Det var altså mere stripper tema end Teletubbies. Det var lige meget hvad jeg foreslog, så var han nervøs for, om nu de store drenge ville syntes det var sjovt nok eller for barnligt.

Til sidst sagde jeg, at jeg lovede det ikke blev kedeligt og nu måtte han overlade det til mig, for eller kunne vi ikke nå at planlægge en fest.

Så jeg lejede et par poledansere og så fik drengene lidt popcorn og en slikkepind.

NEJ..

festens tema blev Amerika. Jeg var godt klar over at cowboy og indianer nok lå på grænsen af at være for barnligt, det passede ellers godt til den Rodeo tyr jeg havde lejet.

Så festens ingredienser blev: lav selv amerikanske burgere med hele svineriet, pool, de smadrede en Pinata på 5 sekunder (En Pinata minder om slå katten af tønden, her er det bare et farverigt æsel fyldt med slik der får smæk), de havde herefter en flødeskums leg og sluttede af med at tyren kom.

Det gik sååå godt og det var de dejligste drenge vi havde på besøg, så det var en ren fornøjelse at holde fest for dem. Man får helt ro i sjælen i forhold til den fremtidige generation af mænd. De her drenge ligende ikke nogen der nogensinde vil have behov for at bygge en mur op imod Mexico, tværtimod de ville være i stand til at bygge bro i mange henseender istedet. For de var så sjove, hjælpsomme, taknemmelige og opfindsomme. Da vi havde vinket farvel til dem og jeg sad med Christopher sagde han “Fuck, det var den bedste fødselsdag” og det er den største tilfredstillelse som mor. Men det er også min 45. børne fødselsdag jeg holder, så en hvis erfaring har jeg efterhånden.

Så i dag er jeg lige så flad som fodbolden, men det var det hele værd. Det er hans rigtige fødselsdag i dag, og lige som alle andre curling børn så fejres han i to dage.

I dag er det os 5 alene. Det har vi ikke været længe og jeg knus elsker det. Problemet er bare at jeg kom til at sige at han måtte lave lige hvad han ville i dag og nu har Christopher og Phillip siddet nede på hans værelse og skudt 1578 mennesker. De har nærmest spillet hele dagen, kun afbrudt af deres mor der jævnligt kom forbi og mærkede om de havde puls, var dehydreret eller spurgte om det var nødvendigt at bande sådan. Hver gang blev der sagt “ikke nu mor, vi er lige ved at vinde,” eller vi skal kun skyde 15 mere”.

Jeg lukkede hver gang døren pænt efter mig og tænkte, måske skal jeg alligevel være lidt bekymret for de fremtidige mænd i verden, hvilken konsekvens har det mon, at de har skudt 3 millioner mennesker inden de fylder 18 år eller skal i skole.

Anyway den flade mama har så  tid til at skrive et blogindlæg, dyppe fødderne i poolen og flade lidt ud. Det sker ikke så tit.

Tillykke min lille guldklump, du er ren balsam for min sjæl.

K (ærligst)

Metta

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s