Jeg er ved at revne af stolthed.

For at børnene ikke altid skal tage til Spanien i weekenderne eller sove hos familie eller venner, så valgte jeg i weekenden at flyve til Danmark og hygge med Phillip.

“Skal vi rende København tynd eller vil du med mor i Spa?”

spurgte jeg. Normalt vil en snart 18 årig ung mand gerne male byen rød, men da jeg spurgte Phillip hvad han helst ville denne weekend, var svaret..

“i spa med dig mor”

Ved ikke om han gør det for at glæde mig, for det var helt klart det jeg ville have valgt eller om det skyldes han læser til eksamen og er ret presset lige nu. Ikke desto mindre valgte han mig til og jeg glædede mig til at nyde nogle solrige dage på Marienlyst Strandhotel sammen med ham.

Phillip er så legende let at omgås, der er aldrig noget ballade og så kan han charme alle, inklusiv hans mor.

Vi gik i Helsingørs smukke gader og han hviler så ufattelig meget i sig selv, at han indimellem holdt min hånd, og var bedøvende lige glad med hvad andre tænkte. Krydsede vi vejen, havde jeg hans hånd i ryggen, han bestilte og hentede (jeg betalte dog), spurgte ind og tog min kuffert.

Jeg er ved at revne af stolthed, han er den perfekte Gentleman. Hende der får ham en anden dag, bliver bare den heldigste pige. Det tænker alle mødre nok, men han giver mig den skønneste følelse af, at jeg er lykkedes som mor, at alt det vi igennem årene har fyldt i ham af kærlighed, pisk og gulerod har haft en effekt.

Tænk det er 10 år siden han fik diagnosen ADHD og Tourette. En af de hårdeste perioder i mit liv, fordi det var så hårdt at se ham forsvinde mere og mere imellem mine hænder. Da startede en kamp om at få min søn tilbage og ham kom tilbage. Nu er han 17 år og uden symptomer, går nu på Herlufholm kostskole og klarer sig fantastisk bogligt samt socialt og det vigtigste er.. han er så glad.

Marienlysts spa er helt ny, og det virkede bare fantastisk godt. Der var tilpas meget plads,  så der var rig mulighed for at slappe af og være sig selv. Jeg har dog aldrig set så mange forelskede par og gravide kvinder, så hvis man har lidt topmave, var man bare en del af klubben denne dag.

Phillip, jeg samt det halve af Danmarks fodbold landshold (de træner der åbenbart) og en masse forelskede par hyggede os. Jeg så sikkert lige så “forelsket” (stolt) ud som alle de andre kvinder i spaen, hvor vi virkelig fik slappet af..

vi svømmede i det varme vand i spaen, tog kolde dyk i havet og om aftenen spiste vi på brasseriet.

Maden var så lækkert, omgivelserne så smukke og vi var de sidste der forlod restauranten. Dels var vi helt opslugte af vores samtale og de andre par havde nok en lidt anden agenda end os, senere oppe på værelset;-)

Til gengæld var vi denne aften en endnu større turist attraktion end den lille havfrue på langelinie. Der kom seriøst nogle japaner forbi og tog billeder af os:-)

Let beruset af oplevelsen, maden, selskabet, vejret og den gode rødvin, gik vi ud i den mørke nat. Vi sad os på molen, kiggede ud over det mørke vand og talte videre om livet, stoffer, piger, venskaber, skolen og livet i Danmark generelt. Han forsøgte at overtale mig til at snige /snyde os ind i kasionet og vinde en million. Jeg overvejede det et kort øjeblik, men nu jeg er hans mor, var det nok bedst at vente til han er bliver 18 år.

Jeg kan virkelig anbefale Marienlyst, en overnatning med din teenager – sikkert også med din mand.  Det var virkelig en af de dejligste oplevelser, som Phillip foreslog skal være en årlig tradition, der næste gang indbefatter kasino.

Jeg kan godt mærke at jeg har savnet kvalitets tid med ham alene, det begrænser sig lidt nu han er i Danmark og vi er i Spanien.

Det er bestemt noget jeg gerne vil dyrke noget mere med ham og Nicoline, da jeg stadig føler jeg har brug for at mærke dem, høre hvordan de har det (på et dybere plan) samt være der for dem.

Så jeg sår i øjeblikkede små frø hos Per..

om at købe en lille hyggelig lejlighed i Danmark hvor vi kan krybe sammen, når de store ikke skal være på skolen. Kan godt mærke de har brug for at have deres eget space og et hjem, hvor de bare kan være sig selv og slappe af, specielt når nu de i hverdagen og på skolen hele tiden er så sociale.

Jeg har nu afleveret en ung mand på Herlufholm. Igen skal vi sige farvel, men denne gang var det ok, efter så skønne dage.

K(ærligst)

Metta

Forresten så har Marienlyst et spa tilbud sommeren over. Normalpris 475 kr – nu kun 295. De har åbent fra kl 9 – 23.

34473098_10155696839914499_4760024336176250880_n

Hvis du kan lide hvad du læser, er du velkommen til at dele og jeg værdsætter et virtuelt high-five LIKE. Jeg hænger også hver dag ud på Bloggens facebook side som du kan følge eller Instagram . Håber at se dig der.

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s