Det er min stemme der gælder..NU

Hvis du vil lære at ændre en tilstand til det bedre, så lær det her fra en professionel. Jeg er master i at ændre energi.

Det er ikke nødvendigvis selvvalgt. Det er noget jeg har med i bagagen, som gør at jeg altid føler det er mit ansvar at få vendt energien.

Kender i det når stemningen er lidt anspændt. Det kan være tilbage i dit barndomshjem, på din arbejdsplads eller bag hjemmet fire vægge, hvor du og din mand (kæreste) sidder og stirre ud af hver jeres vindue og ingen siger noget. I er fastlåst, ingen af jer ønsker at bryde stilheden. Stemmen inde i dig visker, at han ikke fortjener dig, hele verdenen er imod dig inklusiv ham og en enkelt stemme går endda så vidt og skriger “forlad ham”.

For tre dagen siden, var du ved at vække ungerne, efter at have skreget hans navn i vild elskov, men lige nu har du allermest lyst til at kaste en lampe i hovedet på ham.

Når min mand og jeg er uvenner, hvilket vi faktisk sjældent er, da han nærmest er umulig at skændes med, han flygter og lukker i (hans historik eller forsvar). Men når det så sker, så ved han godt at jeg blot skal dampe af en times tid, så kommer jeg snigende og ændrer tilstanden / stemningen. Jeg kan ikke være i det. Det er jo ikke altid hensigtmæssigt, men er der nogensinde en vinder eller en taber i forhold?

Mit behov for fred er åbenbart større end stolthed og stædighed. Det kan der være mange grunde til.. alkohol og vrede er blot to af dem, som jeg meget tidligt måtte forholde mig til og leve med. Det gjorde at jeg lyn hurtigt lærte at sørge for ro, gøre mennesker glade og fremtvinge et smil og ændre energien på et split sekund. Jeg var ikke mere end 6 år før jeg blev specialist.

Forskellen på før og efter alle mine uddannelser, bunker af selvhjælps bøger, kurser, terapi mm. er, at jeg er bevidst om stemmerne og mine mønstre.

Nu er jeg stemmen

31357951_10155615369344499_5075015764491108352_n

og kan meget bedre distancere mig fra alle de udefrakommende “stemmer” vi ALLE har. De er der ofte for at beskytte os, men i mange tilfælde fucker de ofte det hele op.

Man skal ikke tro på alt hvad man hører og det gælder også alle disse stemmer, de er blot baggrunds støj eller white noise.

“Du er ikke god nok”, “smuk nok” eller “værdig” hører du stemmerne skrige om kap, og hvis ikke det var fordi jeg blot har accepteret dem som en del af mig, så kunne de meget hurtigt overtage min krop.

Det er efter min mening det der sker når nogen får en depression, er angst, ved OCD mm. hvor stemmerne har overtaget styringen, og man næsten ikke længere ved hvad der er rigtig eller forkert, og din egen stemme bare bliver mindre og mindre.

Jeg husker da jeg var lille og så hvorledes min far kæmpede med en depression. Han gik ofte og skældte ud på sig selv, på andre og over ting, som er sket langt tid tilbage i hans fortid. Det var så frygteligt at se hvordan hans indre dæmoner, nærmest overtog ham,  paralyserede ham og der stod han så min store stærke far, rystede og var så bange som en lille skoledreng.

Jeg har lavet en pagt med mig selv. Mine stemmer må gerne være der, men de skal aldrig få lov til at overtage styringen, forme mit liv og gøre mig lille.

Engang imellem viser de alligevel tænder, men istedet for at følge med dem, så forsøger jeg at accepterer dem. Vi har dem alle og det er blot vigtigt at forsøge at gøre dem til en del af mig. Vi skal også turde være i mørket for en stund..det går over igen.

Det er vigtigt at vi NU er stemmen – det er dig der sætter dagsordenen. “jeg kan ikke klare dette job” siger stemmen måske til dig, så må du vise at det ikke er sandheden. Udfordre dig selv og lad dig ikke begrænse. Tro på dine egne evner og selv om nogen på et tidspunkt måske gjorde dig ondt eller fortalte dig du ikke var god nok, så er tiden nu inde til et energi skift og det er på tide at du bliver STEMMEN i dit liv og står op for DIG❤️

K(ærligst)

Metta

31408332_10155615373034499_6261904726627975168_n

Hvis du kan lide hvad du læser, er du velkommen til at dele og jeg værdsætter et virtuelt high-five LIKE. Jeg hænger også hver dag ud på Bloggens facebook side som du kan følge eller Instagram . Håber at se dig der.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s