Kram fra Jakob Olrik.

Min veninde har lige skrevet. Hun har igennem den sidste uge korresponderet med en sød fyr som hun har mødt på Tinder. De aftaler så at mødes, for at se om der er kemi.

Hun skriver så efterfølgende til mig: Endelig møder jeg en vild sød og ambitiøs fyr. Men der var nul kemi.

Det fik mig til at tænke på det med kemi. Hvad er kemi? hvad er det der giver os en uventet klump i halsen, røde kinder og bløde knæ? Hvorfor reagerer man straks ved en person og aldrig med en anden?

Kender i det at stå i en bar. Du kigger rundt og ser en sød fyr. Han er ret smart i en fart med Colgate smil og store armbevægelser.

Du tænker, at hvis bare du kan få ham, så skal du aldrig spørge om noget igen. Du gør dig lidt til, det bedste du har lært. Parrings dansen er igang og du strutter med alt hvad du har samt smiler alt hvad du kan.

Men han ser dig aldrig eller da han endelig nærmer sig, spørger han om du kan flytte dig, så han kan købe en drink i baren til hende den 25 årige blondine, der ligner en der har været med i Paradis hotel.

Han kan næsten være hendes far, men det er ligesom ikke rigtig gået op for ham endnu. Du overvejer et kort øjeblik om han er hendes far, da du ser hvordan han gør sig til og sender hende lidenskabelige blikke fra baren. Faktisk har han næsten ikke tid til at bestille, fordi han er bange for hun enten går eller en anden tager hende.

Han er tydeligvis ikke sikker på hende og hun er helt sikkert ikke usikker på ham. Hun gengælder ikke hans blik, kigger væk og hun har ikke travlt med at gøre sig til – for hun har allerede vundet. Forresten behøver hun ikke strutte med noget – hun strutter helt naturligt og dette ovenikøbet uden at skulle anstrenge sig.

Du kigger på uret, kan se klokken er mange. Du beder om regningen og bartenderen siger så “Regningen er betalt af manden nede forenden af baren”.

Wow, tænker du, this is my lucky night. Nu vil du ikke virke for ivrig, så du står lige et kort øjeblik og gør dig lidt kostbar. Du fugter læberne og tager så mod til dig, vender dig om og kigger ned for enden af baren.

images

Du har ihvertfald ikke brug for briller for at se at der er absolut ingen kemi – han er ikke lige noget for dig. Hvis du skulle bruge briller, kunne du have lånt hans hinkesten. Han er lidt for lille og hans tøj er lidt for konservativt, men da han smiler har han da et sødt og venligt smil. Men han gør intet ved dig, får ikke dine øjne til at lyse, der er ikke en eneste sommerfugl i maven der rører på sig og bestemt heller ingen reaktion i trussen.

Min veninde skriver: Hvorfor er det at ham jeg gerne vil have, han gider mig ikke mens ham der er klar, ham orker jeg ikke. 

Jeg smiler og tænker – hvor er det ofte sådan og responderer:

Det er fordi vi er såååå overfladiske. 

Jeg tror det er vores primitive natur. Når vi søger en mage, så skal han først og fremmest gerne være pæn, fordi så er der større chancer for at dine børn også bliver kønne, og alle undersøgelser viser at kønne børn, bare får et lettere liv (det er ikke vores logiske hjerne halvdel men primitive hjernehalvdel der taler). Jeg gik seriøst i klasse med en der var så pæn, at hun aldrig nogensinde behøvede at læse en bog. Hun fik alligevel samme karakterer som vi andre slaver.

Jo, og så må han også gerne være stærk, fordi han skal kunne bære os igennem livet og trække os i håret…ok ikke lige det sidste, men vi vil gerne have modspil og have at han er mentalt stærk. På den måde tester vores primitive hjerne, om han kan klare mosten, hvis der skulle komme en løve eller en indianer stamme.

asd

Hvis nogen mænd nu tænker “se bare der, hvor fucked op kvinder er”. så kan jeg kun sige “dont even get me started med hvor primitive mænd kan være”. Det vidner episoden i baren om.

Jeg vil bare gerne have han har lidt mere pondus skriver min veninde.

Hvad med du selv får lidt mere pondus. Ofte kigger vi efter noget i en partner, som du selv føler du mangler eller misunder svarer jeg lidt skarpt, og bløder det kort tid efter op og skriver: hvilken kvinde lider ikke af lidt penis og pondus misundelse:-) (sorry, det skrev jeg faktisk. Men til min mors forsvar vil jeg bare lige sige, at det har jeg ikke lært hjemme hos hende).

Min venindes hurtige respons var: Skriver jeg med Jakob Olrik eller hvad sker der med dine tilbagemeldinger. Hun så mig nok allerede sidde med en håndbajer i den ene hånd og en sex robots bryst i den anden.

sam-1-768x577

Sorry, kan godt selv høre jeg var lidt plat..kram Jakob Olrik skrev jeg tilbage og tænkte at jeg faktisk godt gad høre hvad Jakob Olrik eller en eller anden sexolog eller parterapeut mener om dette skøre og primitive game, der er imellem en kvinder og mænd, når vi skal finde en mage.

Hvorfor er det f.eks nogen der bliver endnu mere forelskede eller desperat, jo dårligere de bliver behandlet af en anden?

Jeg har set det gentagne gange – intelligente mennesker der nærmest bliver psyko stalkende vilde med en person, der opfører sig uanstændigt eller som er komplet uinteresseret.

Hvad får en unge mand eller kvinde til at gifte sig med en der er over 30 år ældre. Er der kemi? eller skyldes det desperation,

 

Det kan lidt sammenlignes med dengang du fandt et par fantastisk smukke sko på en aktion. Du holder øje med dem, drømmer, byder på dem og da du ser der også er andre der byder, bliver du desperat. Jo flere og højere bud der kommer, des større værdi får skoene for dig.

Du kan umuligt leve uden. Skoene var allerede dine, du havde drømt om dem, den røde sål matchede din taske og siden så mange byder på skoen, så må de jo være det hele værd.

Men det er de jo ikke, du ved det godt og du ved jo også godt dybest inde, at du har investeret mere end hvad godt er. Det samme gør mange i uholdbare forhold.

Skoene fra aktionen bliver også “for små” engang imellem, klemmer og giver dig måske endnu flere vabler end de altid tilgængelige fodformede Ekko sko.

Nu er der nok mange der sidder tilbage og tænker – jeg har da aldrig været så desperat ifht nogen mand eller kvinde. Det kender du slet ikke til. Du har måske altid kun gået med de fodformede.

Lucky you, kan jeg kun sige og ros til dine forældre for at have givet dig sunde værdier og lært dig at man aldrig skal jagte nogen der ikke vil jages.

Smil

Metta

24133446_10155234881984499_703267948_n

 

 

 

 

One Comment Tilføj dine

  1. GOOQ siger:

    uLjI)”.,’)())(

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s