Min engel..

Nicoline sagde det sjoveste den anden dag. Hun var hjemme fra efterskolen, og jeg greb chancen for en one on one dag med hende.

Mens vi får en hyggelig brunch, fortæller hun mig, at en lærer på et tidspunkt, da hun var yngre, havde fortalt hende omkring frø og hvordan de spirer samt bliver til planter.

Det er jo i virkeligheden smukt, lige indtil de havde spist eftermiddags boller i Sfoèn og en anden lærer sagde, at der var masser af frø i bollerne.

Hun turde ikke at drikke resten af dagen, nok heller ikke sidde i solen for at give frøene gode vækstbetingelser. Hun var så nervøs for at de ville spire i hende.

Vi grinte, men hun gik faktisk i lang tid og troede at alle frø spirer og bliver til planter. Selv sesamfrø, hørfrø, men også stenene i vandmelon samt solsikkekerner mm.

Tænker hun forstillede sig en hel Plantorama i maven, som kun ventede på ville spire ud af bagen på hende, så snart det blev forår.

Men i virkeligheden så bliver der jo sået frø i hende. Alt den kærlighed og alle de velmenende ord, vi som forældre, forsigtigt har plantet i hende er små frø. Undervisningen fra de lærer, der formåede at få hende til at lytte og alle dagene nede hos min mor eller oldemor, hvor også de gav videre, af alt det de selv har høstet.

Det er egentlig smukt at tænke på hjernen som en have – og vores tanker er små frø, der enten bliver til blomster eller ukrudt. Det handler ikke kun om det vi høster, men også alt det vi sår i os selv og andre.

En klog kvinde sagde engang til mig..

nogen gange når du er i et mørkt sted, så føles det som du er blevet begravet, men du er faktisk blevet plantet”

Jeg syntes tanken var så smuk. Tænk hvis vi kunne se de mørke uudholdelige øjeblikke eller tider, som noget positivt – at det er der vi virkelig kan gro, udvikle os og lære.

Et frø skal jo revne og knække for at kunne spire, så det skal vi måske også. Bare vi får tilstrækkeligt med vand, sol og kærlighed.

Senere på dagen tog Nicoline og jeg til en venindes reception. Tjek hendes fysiske eller online butik ud – hun har de vildeste interiør ting Zocohome.

Ud over at møde en masse skønne menneske, så havde hun til lejligheden fået en kendt kunstner til at lavet 2 smukke engle vinger.

Det er som led i Global Angel Wing Project som er opstået for at minde os om, at vi alle er engle her på jorden. Se evt. mere her Global angel wing project. Jeg så også projektet i L.A..

 

Og hell yeah vi er engle – smukke engle med stærke vinger.

Min egen lille engel, der også til tider og heldigvis kan forvandle sig til benhård lady, nød receptionen. Dage forinden sagde hun “Jeg skal ihvertfald aldrig have børn, jeg vil rejse”.

Men det meste af receptionen sad hun som en engel og såede fine små frø i lille Luna og sig selv.

 

23482990_10155191868074499_49179223_o.jpg

Throw seeds of kindness

K(ærligst)

Metta

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s