Jagten på den store (umulige) kærlighed..

Ved det med at finde kærligheden kan være svært – nogen kalder det et kødmarked, et freakshow og endda et gedemarkedet for de der åbenbart er til dyr.

En facebook ven kørte i onsdags 72 km for at mødes med en voksen mand. Alt var på plads men han mødte aldrig op.. hvor er det usmageligt og meget lidt voksent

Hvorfor lader nogen andre i stikken, ydmyger dem og lyver.

Begynder næsten at have respekt for den mand min veninde mødte på Tinder. Eller det vil sige de mødtes aldrig.
Udseendet var lige i skabet. Han stod ikke i bar overkrop foran spejlet, men så faktisk helt almindelig ud og lignede en, man kunne have en fornuftig samtale med. Teksten var også perfekt og hun var næsten gift, inden hun når sidste linie hvor der står..

Hvis ikke du er til anal sex skal du ikke skrive

Jeg var ved at dø af grin da hun fortalte det…griner endnu..

Hvis han er så aggressiv i sin facon nu, må hun da være helt nervøs for at samle servietten op fra gulvet når de er på date.

Men i det mindste er han da ærlig og det kan ikke komme helt “bag” på hende hvad han vil.

Det vi kan lære af ham numsemanden er, at vi skal være ærlige. Det dur ikke du skriver at du elsker at rejse, når du allerhelst vil sidde hjemme og holde hånd. Hvis du falder over en der skriver de søger en med en mental sixpack, så skal du ikke sende et billede af din mave, skønt du har trænet hele vinteren og kun har spist gulerødder.

Og dont get me started med dick pic.. hvad sker der lige.

Jeg får jævnligt nogle – og de er i alle aldre og størrelser og jeg er ikke engang single. Det er som at sende en ansøgning til en virksomhed hvor alle jobs er besat. De tror naivt og dumt at der lige kan oprettes en ekstra stilling – gerne chef stillingen – for hele verden drejer sig om dem.

Flere generationer efter os, må de slå sig over knæet af grin – over alle vores selfies og ikke mindst dick selfies. De er lige meget hvor smuk en tissemand du tror du har, vi gider ikke se den. Tro mig kvinder skal nok selv finde den når vi er våde og kåde.

Grib nu i egen barm og boller og vær nu ærlige – mest af alt over for dig selv. Skriv op hvad du ønsker i en partner – være realistisk og ærlig.

Har tænkt lidt over det på min morgen gåtur og jeg har løsningen på at finde den helt store kærlighed – glem Tinder og scroll iblandt mine facebook venner.

Der er lidt at vælge imellem og jeg har de dejligste venner ❤️
for hvis ikke de er ordentlige så ryger de som på Tinder ud til højre ( el er det venstre).

Hvis du vælger at tage mig på ordet og scroller så møder du måske dig selv og husk da, at det er hende du skal elske først..ellers bliver jagten umulig.

Fortsat smuk søndag

Smil

Metta

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s