Fra vandrestøvler til høje hæle..

Hader at jeg elsker denne by – den er så vild, sindssyg, smuk og ond.

Vi kørte igennem ørkenen i 42 grader – og ankom på dagen til den store Mayweather- og McGregor boksekamp. Byen var på den anden ende – alt var udsolgt, overcrowed og så dyyyrt.

10.000 danske kroner for en (bokse) ring billet og så er det ovenikøbet den billigste af slagsen. Hørte nogle betalte 50.000 dollars for en billet. Seriøst hvem betaler så mange penge for at se to mænd slå hinanden halvt ihjel.

Der er virkelig noget kvinder ikke forstår…

Hvad jeg “måske” lidt bedre forstod var de Valentino sko til 7800 dollars der blev solgt i Bellagios hotel lobby ..just kidding.

Jeg nåede seriøst kun at være i den 700 kvm lobby i 1 time før jeg havde set 7 englændere skræve på crack, jeg stod faktisk bare og ventede på at der kom en tiger ned igennem receptionen, for hvad jeg så denne time var som at være med i et afsnit af Polterabend i Vegas.

Der kom ingen tiger, men ind af de store døre kom en lille kinesisk kvinde med 10 Dior poser…hun bar dem naturligvis ikke selv. Alle kendte var i byen denne aften til den store boksekamp – alle de kendte og så os fem.

Vi nappede to af de ialt 6000 hotelværelser på hotellet – børnene hoppede i sengen og de fik lov at se boksekampen på “storskærm” – eller faktisk en lille 14 tommer. Men de hyggede og elskede at være en del af festen der foregik 100 meter hen af The strip.

Jeg er seriøst helt solbrændt i toppen af min hovedbund efter at have vandret rundt i 42 grader, mine fødder er ømme og jeg har lidt ondt i øerne efter at have gået i koldt vand, vådt tøj og herefter skiftevis nedkøling af aircon og ørken temperaturer. Jeg føler lidt jeg er blevet interval stegt i min tid rundt i Nevada og er nu pænt mør.

Vi røg faktisk lige fra 5 dage i vandrestøvler, så klip klappere og nu på de højehæle i Vegas. Lige så meget som jeg elsker naturen – vandrestøvler og sure sokker, så er det også pretty nice at tage et langt varmt bad, herefter liste i en morgenkåbe og så blive forkælet med en middag og drinks.

Hov blev lige afbrudt… Imens jeg lå på sengen og skrev – lød brandalarmen.

9. etage i Vegas og 3 børn i værelset ved siden af – det kan godt være jeg hurtigt kom ud, fandt trapperne og fik skønlingerne med ned. Det var heldigvis falskalarm, men jeg hørte at en ældre spansk dame var gået i panik. Familien kunne ikke finde hende herefter, men efter at have gennemsøgt det halve af Bellagio, så fandt de hende nede i parkerings kælderen – hunderad.

Jeg forstår hende.. ild og ørken er ikke den bedste cocktail og så er Bellagios hotel gange skræmmende lange. Efter min smag er hotellet for stort og upersonligt, hvis man ikke har stress, så får man det serveret på et sølvfad eller et pokerbord her. Folk spiller og spiser døgnet rundt – seriøst denne by sover aldrig.

Her dag to besluttede vi os for at fejre at der ingen brand var, så Phillip og jeg hentede øl og pizza.

Da vi står i køen – iblandt go go dansere, fulde mennesker og Elvis siger kassedamen til mig at vi ikke må købe øl. Først tror jeg det er fordi jeg ikke ligner en der er en dag over 21 år ;-), men hun fortæller så, at min 17 årige søn ikke engang må bære øl for sin mor.

Vi fik hende overbevist om at jeg skulle drikke dem alle, var dybt alkoholiseret og aldrig kunne finde på at give min 17 årige søn en øl og kun derfor fik jeg så æren af at slæbe øllerne helt op på værelset med en sort streg i panden.

Per dealede også – da ungerne ikke måtte spille i kasinoen, så arrangerede vi vores egen Black Jack turnering på værelse 9090 og gik “all in” både med fars og mors småpenge, hygge og øl.

Jeg pluffer ikke lige nu….min numse har seriøst ikke godt af Amerika, jeg tror faktisk jeg er overfølsom. Jeg syntes min numse er hævet op og vi får ihvertfald overvægt iform af min popo på vejen retur til Spanien.

Jeg ville elske at løbe en tur for at kompensere lidt for alt den usunde mad. Men tro mig det er som at løbe i en ovn her, der var 37 grader klokken 20 da jeg stod i køen i supermarkedet med min six pack (altså øllerne) og svedte.

Jeg vil ligge mig til at sove snart – i står snart op..

Så godmorgen til dejlige dig. Tak fordi du er med

Kys Metta

2 Comments Tilføj dine

 1. Heidi Zink siger:

  Elsker at læse dine beskrivelser og observationer ❤
  Jeg suger det hele til mig inden det bliver min tur til 14 dage i Vegas …….shit jeg kan høre jeg må ha’ den STORE tegnedreng med 🙂
  Der er heldigvis et par mdr til endnu, så jeg satser på temperaturen er dalet en del 🙂
  Kys knus og tanker ❤ Heidi

  Like

 2. Susanne mønsted siger:

  Det var en interessant måde at fejre 19 års bryllupsdag på tillykke

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s