Hvad ligger “begravet” bag prinsens valg??

Kan forstå prins gemalen kommer til at ligge ved alle os almindelige dødelige..

Syntes faktisk det er ok hyggeligt at vide at han står med gravøl og en pakke prins når min tid kommer og vi potentielt kan komme til at ligge sammen. Jeg tror faktisk han er en langt mere lystig fætter end de fleste af os tror og så syntes jeg faktisk han var mega hot som ung..

eller er det bare mig??

17505725-dd

Nå, men jeg tænker han har sine grunde til han ikke vil have en begravelse der er en konge værdig. Er det stolthed? Så er det vel også iorden. Der er heller ingen der skal bestemme hvilket sort hul jeg skal smides i – eller om min aske skal spredes ud over hele Solkysten.
Skyldes det at dronningen har sat ham skakmat??..

det ved vi jo ikke. For ingen ved hvad der sker bag hjemmets fire vægge ellers deres mange tusind vægge.
Hvem ved, måske er slottet så stort at de aldrig har fundet hinanden og har opgivet at lede.. der sker for mange selv i en toværelses lejlighed.

Jeg har erfaret at der næsten altid er to sider af en sag og ingen af os har gået i hans slidte tøfler. Jeg bukker og nejer ihvertfald over at jeg ikke er royal og konstant skal leve under en lup og gå rundt i høje hæle på de bonede gulve.

Jo, han er speciel, fremstår lidt doven, er måske lidt for fransk og virker utaknemmelig, men da Margrethe II valgte ham – blev han også vores hovedpine.

Ja, han valgte selv, men lets face it…der er jo ingen af os der ved hvad vi går ind til før vi har prøvet det, nok derfor 60% af os bliver skilt.

Heller ingen af os har været gift med Margrethe samt hele kongeriget….jeg tænker ikke kun det er ham der lugter af prince i soveværelset og han lovede hende faktisk kun at blive til døden dem skiller 😉

Er det kun titlen han er utilfreds med og ønsker at statuere et eksempel??

så er det noget af en pris han vælger at betale – først og fremmest pga. signalværdien ifht sin hustru og ja, så ved han at han igen får os alle på nakken.

Men man må give ham for at kæmpe for sin ret og for ligeberettigelse. Han er faktisk selv i hans fagforening og det er altså ikke altid sjovt at stå i skyggen af nogen, specielt ikke når man er en (stolt fransk) mand.

Jeg har aldrig rigtig forstået hvorfor nogen går så meget op i titler. For hvor er det trist hvis man føler man bliver mere i kraft af en titel. Jeg har indtryk af, at de som kæmper med arme og ben for en fornem titel, ofte er mennesker som ikke føler de er nok i sig selv og gerne dækker deres egen usikkerhed bag en fin titel.

For min skyld kan han godt få titlen som konge, det giver ham jo ikke flere rettigheder og harmony junkien i mig syntes da bare at den gamle mand skal være glad og få ro.

Ærligt så kan jeg ikke rigtig finde ud af om jeg er royalist eller ej, kan godt lide eventyret og det romantiske element. Men det er efterhånden en dyr romance – og jeg tvivler på om vi får value for money. Samtidig er der blevet lidt for meget reality show over kongehuset. The Kardashians fremstår efterhånden helt kedelige iforhold til.

Så snart eller hvis Kongehuset nogensinde kommer i medvind burde de overveje at lave merchandise.

Der er så mange penge i det og vi andre skal så ikke længere føle os helt til grin over at skulle brødføde hele familien Rex, slotte, ekskoner og dyre kister.

Vi ved alle det er agurk tid og det er nok også årsagen til at prins Henrik får den store medie omtale. Det overskygger jo helt at Told og Skat vil bruge 100 millioner på et nyt logo, men som med Prins Henrik så kræver det også pænt meget at rette op på deres omdømme.

Smil

Metta

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s