Brændt af..

Jeg skulle hente ham i lufthavnen, havde glædet mig så meget – hentede kaffe og stod med en lun croissant i Kastrup lufthavn og var mega excited. Overvejede flag, men det var vidst lidt over the top..

Problemet var at kaffen nåede at blive kold, croissanten næsten muggen og jeg halv gråhåret..og han kom ikke.

Jeg ville ringe men er ved at overgå til et andet spansk teleselskab og de er mindst lige så utilregnelige som ham, så ingen internet.

Hvor længe står man så og venter.. uden at føle sig som en komplet idiot. Først begynder man at finde undskyldninger. Til at starte med tænkte jeg at flyet nok bare var forsinket, efter 45 minutter tænkte jeg han nok ikke kunne finde sin kuffert og efter 1 times venten var jeg overbevist om at flyet var blevet kapret.

Jeg havde desværre ikke fly nummeret og han skulle mellemlande og jeg var ikke klar over i hvilken lufthavn. Så der stod jeg og var vidne til så mange kærlige gensyn i ankomst hallen, men der var ingen kram til mig.

Havde ellers set det for mig..drømt, at når jeg så ham, ville jeg løbe alt hvad jeg kunne igennem mængden af mennesker og flyve i armene på ham.

Men istedet måtte jeg flyve hjem. Havde faktisk fløjet helt til danmark for at se ham, aflyst et møde, brugt en halv formiddag, 100 kr i parkering og spildt kold kaffe.

Da jeg kom hjem skrev jeg “Er du ok, jeg stod og ventede i lufthavnen?”.

Det tog ikke lang tid, så skrev han: “jamen søde mor, det er jo imorgen torsdag kl 9:30 jeg lander fra New York..kram Phillip “

Jeg kunne have kvalt ham, jeg havde skrevet til ham mindst 4 gange for at få det rigtige tidspunkt, men han havde for travlt med at gøre NY usikker.

Min besked var så: “Var jeg en ung pige der forgæves havde stået og ventet på dig i lufthavnen, så havde du været lige så populær som Trump og var blevet droppet on the spot. Men nu er jeg din mor, så jeg står selvfølgelig igen imorgen med varm kaffe, croissant og kram.

Har nu hentet ham, sååå dejligt..og han sidder her i sofaen med mig.

He`s is back – and got a new hat 

17148898_10154412539464499_974199441_o

Han var bare så glad. New York er bare The shit og han fortalte at alle pigerne i flyet havde fået udleveret en rose fra Lufthansa da det var kvindernes kamp dag…åh sådan noget ved han at hans mor elsker og hun elsker også ham…det ved han heldigvis også ❤

Smil

Metta

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s