Leverpostej eller Foie gras?

Og der stod man i kirken og sagde ja, da præsten spørger om man vil elske og ære ham til døden skiller os.

og det gør man med glæde, for der er ikke det man ikke vil gøre for ham Mr perfect..

Hun elsker duften af hans svedige armhuler, samler glædeligt hans boksershorts op på gulvet og er klar på det frække, om så det er i omklædningsrummet i Bilka.

aaeaaqaaaaaaaabuaaaajde0yjuyzgvkltg1ywetndywoc1hmdhmlwm2mtg0zthlody4zq

Men pludselig en dag vågner man op og der løber en masse børn rundt og larmer – han har morgenhår og nu gråt skæg og man tænker hvordan havnede jeg lige her. Man orker ikke at hente morgenkaffe til ham og turen i omklædningsrummet i Bilka er blevet erstattet med en hurtig tur, når den lille endelig sover og de to store har en legeaftale samtidig, hvilket næsten aldrig sker..

Og apropos legeaftaler hvorfor droppede man legeaftalen med hinanden, hvorfor tager man ikke længere ud og når man endelig gør, så har man intet at tale om –  andet end lillebrors første skridt og forældresamtalen i næste uge. Hvad kom først hønen eller ægget.. mandens ugidelighed eller kvindens utilstrækkelighed??

Jeg er ikke længere af nyere dato, og jeg må sige at som mit livsafslutning nærmer sig mere og mere, så bliver jeg mere og mere opmærksom på hvad jeg vil og ikke vil med mit liv ..og jeg orker eller gider ikke leverpostej. Jeg vil have foie gras (uden dyrplageriet) serveret på en fin tallerken, ristet rugbrød og et grønt drys..

foie-gras-and-figs

Jeg var til en par middag for et stykke tid siden – og mens vi alle strækker ben i haven, så siger en af de kvindelige gæster “jamen vi kvinder vil jo bare så gerne have gaver – blomster eller noget – så føler vi os elsket “. De to andre kvinder nikker og hvis de havde haft pong pongere – havde de hoppet ud som cheerleaders og spjættet med benene som aldrig før.  Alt imens hun puster cigaret røgen ud i luften – kigger hun på sin mand og forventer en reaktion fra mændene, eller ihvertfald fra hendes egen mand. Men han ligner en der har hørt smøreren tusind gange før.

Han læner sig tilbage og folder armene foran sig og siger “Jamen jeg fortæller dig jo jeg elsker dig, så hvorfor behøver du blomster for at forstå det”.

Jeg ved han er en god mand, men det der trigger mig er da han siger: “jeg kommer aldrig til at give gaver, jeg er ikke god til det, glemmer det og sådan er det bare”. Manden ved siden af nikker og kigger kort hen på sin kone, der er ved at gå op i limningen. Det var åbenbart mere blevet et princip og sammen står de i “skolegården” og rokker sig sammen mod pigerne.

Der må jeg bare sige..at jeg har det utrolig svært med ordet ALDRIG og med den stædighed eller stolthed nogen har. Hvornår har det nogensinde bragt en nogen steder..

Begge mænd ligner lidt en Foie gras gås, der føler de får presset noget ned i halsen..Men hvornår blev det en straf at glæde sin kone.

duck-foiegras-14

“Så du ønsker heller ikke et blowjob af dine kone??”

spørger jeg roligt (og lidt påvirket af vino)… “Jo” svarede han straks og alle de andre mænd står og nikker i sympati.

“Hvis jeg nu fortæller dig, at det ikke nødvendigvis er det bedste din kone ved (forestil dig igen foie gras gåsen), men hun gør det for at glæde dig. Så hvorfor kan du ikke bare give hende en buket eller et dameblad fra tanken?”

Den sætning hang meget længe i luften og jeg ved ikke om mændene kunne se parallelen imellem de forskellige gave udvekslinger. Men bottomline er bare, at hvis vi vil have Foie gras, så kræver det man giver lidt af sig selv og finder ud af hvad der får ens partner til at føle sig elsket eller glad.

the-world-happiest-couple

Uden at man kan generalisere, så oplever jeg ofte at mænd gerne vil høre at deres kone elsker dem eller at han tænder hende og så vil de gerne røres. Så hvis det betyder at du engang imellem skal massere hans fødder, også den blå store tå og neglene der har en smule svamp – så send dem lidt kærlighed eller booke en fodterapeut.

Og til de som tror kvinder er så svære at blive kloge på, så skyldes det ganske enkelt at de ikke gider sidde dig ind i hvad der glæder og fylder deres kone op – for mere svært er det altså ikke.

Min erfaring er at kvinder gerne vil have deres mand gør noget for hende – eller aflaster hende. Hun vil gerne have gaver – det betyder ikke at man skal flyve til Tiffanys i New York og hente en kæmpe diamant i en turkis æske …Nej, inviter hende ud, hæng vasketøjet op, lyt til hende (uden at finde en løsning på hendes problemer) eller pluk en blomst i vejkanten, når du alligevel er ude at løbe.

Egentligt er det så simpelt..og vi risikerer at spise foie gras hver dag.

Smil

Metta

15556267_10154153342044499_1243182942_o-1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s