Det her er virkelig langhåret..

Når du læser dette vil du måske tænke, kan det virkelig passe. Måske vil det også gøre dig lidt paranoid næste gang du skal i bad og kigger rundt for at se om din afdøde bedstemor eller onkel er tilstede.

En veninde anbefalede en ældre engelsk clairvoyant der skulle være vildt dygtig. Jeg er lidt splittet omkring alt det med engle, ånder og med om vi kan tale med dem på den anden side. Jeg valgte dog at tage afsted, mest af alt fordi jeg er så nysgerrig men det blev den vildeste oplevelse.

16145770_10154268674859499_49071834_o

Jeg havde forestillet mig en lidt småskør dame med rødt hår og lilla tørklæde, men det var ikke hvad der mødte mig, da døren blev åbnet inden jeg overhovedet nåede at banke på.

“There you are, I have been expecting you” siger den nydelige ældre dame – der ser meget konservativ og egentlig forbavsende lidt spirituel ud. Hun tager min hånd og holder den i hendes og jeg bliver straks mere rolig, da jeg mærker hendes varme hånd.

“Inden én kommer, forsøger jeg at komme i kontakt med nogen på den anden side, for at se om de har noget at fortælle dig og jeg fik kontakt med din mors søster” fortalte hun.

Sammen talte vi tre i en time og hun kunne fortælle ting som jeg aldrig har fortalt nogen. Det var så vildt, stærkt og spændende på samme tid.

Da jeg kommer hjem, fortæller jeg det til min mand som kun tror på det man kan se med egne øjne, så der er en vis skepsis. Det ender med at jeg booker en tid til ham, mest af alt for at han ikke tror jeg er blevet skør.

Så han kom afsted til den engelske dame og 2 timer senere sidder han ligbleg hjemme i sofaen. “jeg har sgu talt med mormor”siger han og smiler varmt og er en smule rørt.

Da clairvoyanten ville i kontakt med nogen på den anden side, fornemmede hun en moderlig energi og troede det var Per`s mor. Men hurtigt sagde hun “nej, jeg er ikke hans mor – jeg er hans mormor, som han voksede op hos”. Ok. tænkte min mand der mest tænker med venstre hjernehalvdel – og elsker grafer, statistikker og når alt går op på bundlinien. Den lille skeptiker i ham overvejede et kort øjeblik hvordan den engelske dame kunne vide dette..hun måtte ihvertfald være utrolig god til at google.

Per var mundlam i 2 timer og fik et ret tydeligt referat af sit liv, sine succes oplevelser, fremtiden samt hans udfordringer.

Jeg var åbenbart en af udfordringerne for hun sluttede af med at sige “hvis du vil beholde din kone, skal du rykke med hende nu. Der er en utrolig kraft i universet i øjeblikket, mange går fra hinanden. Det er fordi vi går fra 3. til 5 dimension – hun rykker, stiller sig kritisk til verden og er på vej – så hvis du vil beholde hende skal du også åbne dig”

Det kunne godt lyde som om der var en ufo på vej ned efter mig, og hvis det sker – så var det hyggeligt at møde jer. Men uanset mærker jeg en voldsom kraft i mig i øjeblikket, jeg har brug for mere dybde, vil have svar, lære, leve ærligt og kaster lidt mit liv op i luften lige nu og ser hvor det lander. Det er også gået op for ham, så han kunne godt tyde hvad den engelske dame mente.

Alt det med 3. og 5. dimension er der nogen der ved mere om end jeg, men jeg er og har altid været nysgerrig og rejselysten..

Så hvis du syntes det er lidt lang tid siden jeg har skrevet et blog indlæg så skyldes det jeg er ved at kravle ind i 5. dimension, er ret spændt på hvem der følger med..

b0fff6edeb0fd53dbd4fa87f8f0b78f9

Smil

Metta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s