Karma is a bitch..

De som har modtaget en besked fra mig, hvor jeg sidder på en smuk strand med min coconut drink og hvor jeg hånende spørger om i fryser?

15817739_10154202777999499_281567664_o

– ja, så skal i glemme hvad jeg har sagt.. sorry. Karma is a bitch.

For her i Thailand falder der nu mere regn end der er faldet i Danmark i hele 2016.

Vi er fløjet hele vejen til Thailand. Naturligvis er det for at være sammen og opleve en masse, men bestemt også for at nyde solen og de skønne sand strande.

Men monsun regnen har ramt Thailand, nogle dage efter vi ankom. Vi nåede lige at iføre os bikini og solbriller, så stod det ned i lår fede stråler.

Monsunregn er både dødsens farlig og og livsnødvendig. Regn er et nødvendigt onde hernede, uden de store mængder regn, vil de ikke kunne dyrke deres afgrøder. Særligt ris, er afhængig af store vandmasser da det dyrkes på oversvømmet jord – så uden regn er høsten i fare. Jeg kan ihvertfald skrive under på at det bliver noget af en høstfest i år..

Så i Thailand er de glade, men deres land er ikke bygget til så voldsomme regnskyl. I nogle dele af Thailand er de hårdt ramt af oversvømmelser. Der er flere omkommet, mange butikker og over 120.000 hjem står under vand.

Der er højsæson for rejser til Thailand, men de har aflyst mange fly herned, da oversvømmelserne er så voldsomme. Værst ramt er Koh Samui.

thailand ramt af voldsomme oversvømmelser

15966412_10211835725711935_2426184_o

Vi er heldigvis på Phuket, hvor der også regner voldsomt, men heldigvis ikke med så voldsomme oversvømmelser.

Lige nu sidder jeg under en paraply på stranden. Regnen siler ned og ødelægger den lækre udsigt ud over havet, og jeg kigger på drengene der bader og nægter at lade sig påvirke af en smule regn.

Der er ikke mange der forbinder Thailand og regn. Så hængkøjen, paraplydrinken og solcreme er udskiftet med varm kaffe og parasollen er udskiftet med en paraply.

“we have been saving for this trip for so long” hørte jeg en af gæsterne i receptionen sige og Per har også bandet og sagt “Så dyr en tur og så pis regner det”. Men det er nu hvor vi bliver nød til forsøge at se det postive i situationen.

Det er ihvertfald ret hyggeligt at se drengene lege i de store bølger. Bølgerne er ret høje, så de ved godt at mor er en smule urolig. Så mens de hopper rundt og storebror holder fast i lillebror – kigger de med jævne mellemrum ind til mig, for at berolige deres løvemor.

15942230_10211674921056966_1184174599_n

Hotellet er fantastisk, de forsøger at løfte stemningen og har inviteret til Monsun indendørs afterparty med gratis drinks. Måske et par drinks hjælper på gæsternes humør.

Heldigvis er her varmt, vi er raske og vi forkæler os selv med massage ad libitum.

Smil

Metta

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s