Godt nytår eller?..

Jeg har aldrig været specielt vild med at holde nytår…et brag af en fest, perfekte rammer, overdådig mad og høje forventninger. Der er mange gange jeg har haft mere lyst til en pizza og en flaske rødvin i strandkanten eller på sofaen.

Dermed ikke sagt at jeg ikke godt kan lide et brag af en fest – men der piskes ofte en stemning op til nytårsfesten – hvor der drikkes enorme mængder alkohol og man leger den første der går hjem er en taber og der sidder man så på de sene nattetimer og hører 3 mænd der kloger sig mens den 4. sover. Alle sidder de med en sjov hat og rødvin eller sovs ned af deres fine smoking skjorter. Kvinderne har dullet sig op, med fjerboa, lange handsker og alt for kort kjole, og jo længere hen på aftenen man kommer jo mere upassende bliver monderingen, for nu hvor man er blevet ædru igen, orker man ikke at drikke mere og starte på endnu en lille brandert. Så man trækker hele tiden ned i den korte kjole og forsøger at finde sine høje sko som man drak champagne af kl. 24 da den første brandert var på sit højeste.

Værtinden der har knoklet hele dagen og ja hele ugen i forvejen, ser så smadret ud og har de vildeste poser under øjenene. Hun har hele aftenen rendt rundt og sørget for at alle har fyldte glas og er glade. Indimellem kigger hun ned på gulvet i bjerget af konfetti og tænker hvordan hun nogensinde får det trægulv rent igen. Når hun går ud i køkkenet, tager hun lidt med ud fra bordet  – for hun forsøger at tage forskud på alt det arbejde der venter hende imorgen, når børnene er umulige og manden ligger på sofaen med tømmermænd og klager.

Jeg har nogen gange sneget mig ud på toilettet, og mens jeg sad der i min fine kjole og med   hovedet i mine hænder og med dryssende konfetti fra håret, da har jeg tænkt..Hvordan kan jeg tillade mig at gå nu og hvordan kommer jeg overhovedet hjem. For alle ved der ingen taxi er at få i byen og man orker bare ikke at høre mere fuldemands snak.

“Hvad er dit nytårsfortsæt?” blev vi alle spurgt i løbet af aftenen – og de fleste forsøgte at sige noget klogt og nyt, men sandheden er at de fleste mænd ønsker sig mere sex og de fleste kvinder vil bare gerne tabe de kilo de har for meget.

Nytårsdag i år blev brugt med familien i et stormagasin i Thailand, hvor de havde det vildeste udsalg..

15824281_10154209037144499_1572715503_o.jpg

Jeg sneg min fødder ned i de smukkeste sko. Nicoline og jeg havde en fest, i følge drengene i alt for lang tid. Men jeg gik dog tomhændet derfra – tænk jeg lod Valentino stå…men jeg har rigeligt med høje sko derhjemme som ikke er blevet luftet nok og så har jeg også en fornemmelse af at mit 2017 bliver et år i vandrestøvler og flade sko.

Vi havde den hyggeligste nytårsaften

bare os 5 og en masse mennesker vi ikke behøvede at forholde os til. Maden blev lavet, der var nogen til at samle konfetti op fra gulvet og klokken 24 dansede vi rundt i sandet i bare tæer, Christopher sprang endda i poolen.

Tilbage til de flade sko..Jeg er meget eftertænksom hvert år, hvor jeg tænker over det forgangne år og hvad det nye år vil bringe. Jeg ved 2017 vil udfordre mig, men jeg ved jeg er stærk og nok skal klare det og vokse.

K (ærligst)

Metta

15801357_10154209037114499_2089862095_n.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s