Så dejligt at være skyld i andre får sex..

Der er noget lækkert ved at være grunden til at andre får sex..
Der går max 5 minutter fra man har smidt noget ud i Spanien, til det bliver hentet. Guld bliver, som man siger, hurtigt samlet op – så da min mand ville smide et par elementer ud fra vores über lækre tyroler køkken, så sprang en lille 70 årig spanier på 160 cm vitterlig ud fra kvarterets store skraldespand. Hans øjne var større end ham, da han så elementerne – og jeg tror straks Carlos så sit til at imponere konen i aften.
14963557_10154038005384499_1916296304_o.jpg
Hernede kører man ikke noget på lossepladsen – enten betaler man for at få det hentet , og med mindre du skal have fjernet et helt hus, så stiller man lidt ved de store skraldespande af gangen. Det er spansk stil – det må ikke se ud som om det er stor skrald, men lidt af gangen gør ikke noget.. og sådan gør alle, nu også mig.
Heldigvis er der så en mand som Carlos her, der elsker at komme hjem og glæde sin kone, men et for ham nyt køkken. Han sagde “åh min kone bliver så glad” – muy muy feliz og ligende en der ikke kunne vente med at komme hjem.
Han havde dog flere tons elementer han først skulle slæbe og det er med garanti en svedig og glad mand, som mamma får hjem lidt senere.
Vi tog ham med op i huset og han jublede og sprang rundt som om det var jule aften da han så hans nye køkken. Nicoline sagde “ej mor det kan man da ikke bruge – det er så ulækkert det køkken” – men i dag lærte vi noget andet. Vil faktisk give hende ret – det lugtede gammelt, og vi fandt flere kakerlakke da vi fjernede elementerne. Men en mands skrald er en anden mands guld..og hvor er det godt sådan. Jeg hader egentlig at smide ud – så der er ikke noget bedre end at noget bliver genbrugt.
14975934_10154038005224499_2078730370_oDesværre havde vi ingen håndbremse vi kunne undvære, da vi ligesom selv bruger vores. Men han havde tydeligvis brug for en. Men det stopper ikke Carlos – så bilen blev bremset med en træbjælke. Den bil kom med garanti ikke igennem syn i Danmark og nok heller ikke Spanien, men det bremser ikke Carlos og os i dag. Alle er glade.
Smil
Metta

One Comment Tilføj dine

  1. Jesper Terkelsen siger:

    Recycling…. Affald er et væsentlig større problem for vores samfund end vi måske tror. Jeg var for år tilbage på BMW’s (hvad ellers) Recycling Zentrum og se hvordan de helt fra konstruktionen af en ny model tænker genbrug ind i materialevalg og opbygning af bilen. BMW er faktisk kåret som den mest miljøvenlige bilproducent når alle parametre indregnes. Forbrug af energi under fremstilling af bilerne, bilernes miljøbelastning under brug og herefter destruktion. En BMW har iøvrigt i snit 50% længere levetid end en gennemsnits familiebil og herved også en mindre miljøbelastning.
    Go figure!

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s