Prutter du foran din mand??..

Bosat i Spanien møder jeg mange spændende kvinder, med forskellige kulturer og med forskellige tanker om hvad der er acceptabelt.

Vi var til en fest for nogle weekender siden, hvor vi sidder en flok kvinder sammen. Jeg overhører en fra Skotland spørge en anden hvor hun kender værten fra. Vedkommende der blev spurgt kommer fra en velhavende familie i Sydafrika, hun taler det lækreste britiske engelsk, bander ikke og sidder altid pænt. Blot ved synet af dem ser man forskellighederne, for skotten sidder med let spredte ben og en dåse øl og hende fra Sydafrika sidder med samlede ben og nipper til et glas Chardonney.

article-2281891-05F047250000044D-350_634x464.jpg

Hende fra Afrika fortæller at det faktisk var hendes mand der mødte værten først og han mildest talt var lettere chokeret, da hun 5 minutter ind i deres første samtale slår en prut. Ikke sådan en ups..det kom jeg til en. Nej mens de står med hver deres moijto til en fin fest, hun i høje stilletter og med røde negle og hvor de kun har kendt hinanden i 5 minutter, så vælger hun med fuld overlæg at slå en ordentlig prut.

Hun skulle eftersigende ikke have rødmet eller sagt undskyld, det var for hende det mest naturlige i verden. Det eneste hun sagde var blot “ja, jeg voksede op med to brødre”.

Nu kender jeg også den engelske værtinde og hun er faktisk meget lidt engelsk og en what-you-see, is-what-you-get kind of girl. Hun er typen der løber igennem selskabet og springer op i armene på en eller anden mand så snart hun hører tonerne af Time of my life fra Dirty dancing. Hun løber med så høj fart og så frygtløst at de ofte ikke når at gribe hende. Hun er også typen der gerne bæller tequila med drengene og omend hun føler hun skal kaste op, så stopper hun ikke.

Tilbage i selskabet fortæller hende fra Sydafrika hvor forarget hende mand var. Selskabet er efterhånden delt. Nogle af dem er ved at dø af grin, mens andre er lettere forarget over hvordan man kan slå en prut foran en fremmed.

images-23

Og der midt under forargelsen og grin, siger hende fra Sydafrika på posh britisk “jeg har aldrig pruttet foran min mand”. Man skulle tro de havde været gift i 1 år, men det er vidst mere i 15 år hun har holdt inde.

Da skulle i have set skotten. Det var som om der lige var faldet en atombombe. Hendes kæbe ramte jorden og med ærke skotsk accent råber hun forfærdet og chokeret ud i selskabet “prutter i ikke foran jeres mand”??

knust-hjerte-Sy79Qb3ZPn3ouiNCSu0Yug.gif

Det var som om hun lige havde hørt nogen sige, at de aldrig har sex med deres mand. Hun kiggede hen på os, som havde vi netop slået en prut, med foragt og forargelse. Hun rystede på hovedet og gentog spørgsmål, jeg tror seriøst ikke hun troede det var rigtigt hvad hun havde hørt og sagde:

“A woman who doesn’t fart and hold everything in, that will seriously come out as drama” var hendes første indskydelse.

Næste fase i hendes chok tilstand var at hun blev nød til at inddrage sin mand. Nogle ville lige liste hen og hente sin mand, men ikke hende. Hun overdøvede musikken og råbte alt hvad hun kunne “For fuck`s sake  honey, these women dont fart in front of there husbands”.

Hun kiggede faktisk på ham som om han var den heldige mand i selskabet – og han rystede på skuldrene, som om han ikke kunne være mere lige glad med om hun pruttede eller om han var heldig.

1022-6666666666666x767__origin__0x0_duane_vermeulen_presser_newcastleVi danskere var nok in between – og vores respons var mere i retningen af, at det ville ikke være jordens undergang hvis man slog en, men vi ville nok aldrig prutte bevidst når vi sad i sofaen vores mand.

Så her er mit spørgsmål til dig – prutter du foran din mand?

Syntes du det er så naturligt eller syntes du at der er nogle ting man skal undlade at gøre i et ægteskab, for at holde gnisten? Hvor går grænsen?

En af festens andre deltagere sagde senere, at hendes mand gerne måtte komme med til fødslen, men hun ville ikke have at han skulle kigge forneden. Hun mente ikke han ville kunne få det syn ud af hovedet igen.

Naturligvis er det ikke kun kultur bestemt hvordan vi reagerer og hvordan vi er opdraget. Hjemme hos os i mit barndomshjem var det næsten en dødssynd hvis man lod en lille vind smutte. Tilgengæld har jeg lært mine børn at det ikke er jordens undergang, men at hvis de onanerer eller prutter kan de risikere at bliver blinde :-)) …NOT

God vind og slut prut finale herfra

Smil

Metta

208921_342065082528985_1093511021_n.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s