Hårfin grænse..

Du sidder overfor en kollega, du kender hende ikke specielt godt – slet ikke godt nok til at du føler du kan fortælle hende at hun har det længste mørke hår på sin hage, og hvis ikke du nævner noget kunne hun blive forvekslet med en fra blogsbjerg, så snart hun går ned af gaden.

Det er så langt at du har svært ved at få øjnene fra det. Så du stirrer og har næsten svært ved at koncentere dig om samtalen, da håret nærmest svejer i vinden – men også fordi du egentlig, lig birkes imellem tænderne, burde sige det til hende.

Eller skal man? Nogen vil nok mene det er lige meget og ja det siger min fornuft at det burde det også være, men jeg kan bare mærke at sådan har min forfængelighed det altså ikke.

Jeg elsker hår, bare det er de rigtige steder. Det er lige meget om det gælder mænd eller kvinder. I min verden skal kvinder ikke have hår på brystet og tro mig efter at have slået lejr på strandene i Spanien så længe, så er der rigtig mange kvinder med hår på brystet eller nok mere omkring brystvorterne og ja så har flere af mine spanske medsøstre hår der praktisk talt spreder sig fra bikini trussen og ned af låret.. de må have en dusk der er større en Trumps toupe.

Men hvad er der med mennesker og hår..eller mig og hår. Tænker man skal helt tilbage til urtiden, hvor de mente at jo mere hår en mand havde på brystet, jo mere mand var han og jo længere hår en kvinde havde på hovedet, jo lettere var det at slæbe hende hen til bålstedet eller madrassen (sidstnævnte havde de nok ikke dengang, men jeg håber du forstår budskabet).

472285927
Stone Age Romance

Uanset hvor primitive vores forfædre var, så anses langt hår stadig som meget feminint og de af mine veninder der har mistet håret pga. kemo siger også at det var ufattelig svært at miste håret, da de så følte dem mere syge og mindre kvindelige. Omvendt så husker jeg min seje veninde Katja, som ringede til mig og sagde “Nu gør jeg det – det skal ikke være kræften der tager mit hår, det gør jeg selv og så kronragede hun sig selv på den sejeste GI Jane måde.

Det var så sejt. lige så sejt er denne youtube video hvor en kræftsyg kvindes mor, søster og veninder i sympati også fjerner alt deres hår. Den skal du bare se..

demi-moore-gi-jane-inlineJeg håber jeg ville have modet til at gøre det samme. Men lige nu har jeg ikke engang mod nok til at klippe mig korthåret. Så der er desværre ingen GI Jane over mig, nok mere Tarzans Jane, for jeg vil åbentbart stadigvæk slæbes i håret og bæres igennem junglen.

Bikini linien er en historie for sig selv – men f.eks har flere kendte været ud og sige at de har valgt ikke at barbere sig forneden, da håret har en funktion – den både beskytter og skulle nærmest virke som antenner for seksuel energi. De forklarer det også med at hår kan signalere styrke og magt og tager man det af, er det tegn på underkastelse og lolita agtigt. Katt Moss er en af dem og optrådte derfor også sidste år i både Playboy og stilmagasinet LOVE med hår på trekanten. En veltrimmet plæne, javist, men ikke desto mindre langt fra det nøgne look som i godt ti år har været moderne. Lady Gaga fulgte trop – og postede billeder både med skæg foroven og forneden.17-lady-gaga-candy-magazine-w529-h793-2x

Jeg er ikke trendforsker – men jeg tror næppe hår ned af låret, på overlæben eller brystet bliver moderne. Selvfølgelig skal man gøre hvad man vil – men tænker man også for partneren skyld bør holde græsset nede – og ellers kan græsset meget hurtigere blive grønnere hos naboen.

unknown-1I november sidste år var jeg i spa med en veninde og da vi står i bruseren siger hun “ ja jeg havde lidt travlt i morges skulle nå at barbere både armhulerne, ben og bikinilinie mm inden, så du ikke følte du skulle i sauna med King kong”. Det viste sig hun aldrig barberer sig om vinteren – hun går i hi. Jeg spurgte om sexlivet også gjorde det, for det kunne godt blive en lang vinter for hendes mand. Sagt i sjov, men alligevel alvor – for jeg mener (og det ved hun godt) ikke hun skal barbere sig for mig, men hellere for ham derhjemme. Manden havde faktisk havde kommenteret det, da hun om morgenen var ved at slå græsset og havde sagt at det pyntede.

Men jeg syntes der er en hårfin grænse imellem at gøre hvad man selv lyster og tilfredsstille kærestens lyst. Jeg værdsætter ihvertfald selv at have en parter der er soigneret og holder sig veltrimmet – både for ham selv men også for mig.

Ifht. mænd så jeg syntes det er utrolig frækt at en mand er skaldet, sådan på den der lidt Bruce Willis kind of way.

Lige som kvinden i kemo – så er det den vildeste power over mænd, der der har meget lidt hår, barberer manken af og stadig formår at brøle.

Og så skulle man tro, at den ged var barberet…

K (ærligst)

Metta

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s