Hvor meget koster et stykke af din sjæl?

Og der kørte jeg så rundt i et af Spanien meget travle industri kvarterer og ironisk nok skulle se på fliser. Da jeg pludselig opdager at der for hver 30 meter sidder en lettere påklædt kvinde på hver sin flise.

14329116_10153893105734499_1038960609_o

Da jeg holder for rødt – så tænder den unge kvinde i vejkanten også for det “røde lys” og kører væk i en hvid varebil. Jeg så ikke vedkommende i bilen, men der skal ikke meget fantasi til at vide at det højst sandsynligt er en mand, håndværker, meget svedig (her er 35 grader lige nu) og en der er vild i varmen samt villig til at betale, for at en presset kvinde tager hans seksuelle pres.

Der midt i Malaga – kørte hun afsted med en fremmed mand og mens jeg gik imellem smukke fliser og marmorplader tænkte jeg på hende, og hvad hun var i færd med alt imens jeg valgte min flise.

Jeg kunne ikke få hende ud af mine tanker – havde allermest lyst til at køre efter og tage ham med bukserne nede om knæene og give ham en kæmpe skideballe. Han burde have den dårligste smag i munden, men det var hun nok desværre ene om at have.

Jeg bliver så harm hver gang jeg hører en person sige at det er et frit valg og den lykkelige luder findes, og jeg bliver så vred når nogen er så usselt et menneske, som ham i den hvide varebil og bare udnytter en anden. Ja, han har et behov, dem har jeg også mange af – men det skal da ihvertfald ikke være på bekostning af andre.

Prostitution er lovligt i Spanien og Danmark for den sagsskyld. Jeg syntes det er så trist at man som land tillader det og vi burde måske forbyde at købe sex som man har gjort i Sverige??

En time senere henter jeg min datter på skolen – hun er vred da skole inspektøren har bedt hende fjerne hendes neglelak. Sådan er det at være på en engelsk skole med mange regler – og være lidt af en rebel. Hun er stik tosset – da hun sidder sig ind i bilen. Jeg kigger blot på hende, viser hende billedet af en af pigerne og siger “er du klar over hvor heldig du er??..du mister blot din neglelak, denne pige mister flere gange dagligt et stykke af sin værdighed og sin sjæl”.

Hun glemte alt om at være vred og hun googlede faktisk emnet og fandt ud af at antallet af kvinder i Danmark der trækker på gaden, er fordoblet inden for de sidste fire år. Hvad der forargede hendes mest var, da hun læste at hver 6. mand i Danmark har købt sex. Jeg håber ikke at hendes syn på mænd er blevet påvirket for meget, men antallet kom godt nok også meget bag på mig…Heldigvis kender vi så mange dejlige mænd, som vi ved aldrig vil skade en kvinde..bare der var flere af dem.

(k)ærligst

Metta

 

images

 

 

 

2 Comments Tilføj dine

 1. brixweb siger:

  Og det værste er at det også foregår lige for næsen af os, helt almindelige kvinder, uden at vi ved det🙁

  Liked by 1 person

  1. mettenoer siger:

   Ja det er trist – der er alt for meget af det i verden. Hvilket svigt. Tak for dit svar ❤

   Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s