Gæstetoilet..her er rart at være.

Når jeg har gæster er det vigtigste for mig, at de syntes her er rart at at være. Om det så er når de besøger det lille hus. Det er ikke noget mere irriterende at få gæster og hele badeværelset er rodet, kedeligt og lugter af…ja toilet.
bf449b76c760397cdc7d9026deabbe91Først og fremmest er der ikke brug for at være meget på et gæstetoilet, her er min MUST haves: Lækkert håndklæde, levende (duft) lys, en enkelt frisk blomst, olivengren eller ja noget mere råt som en kaktus. Så vil håndsæbe være at foretrække, men også dejligt med en håndcreme evt. af samme mærke.

Vidste du at 75% af gæster kigger i dine skabe..hvad de leder efter ved jeg ikke. Men som kvindelig gæst kunne jeg godt gå på rov, hvis jeg manglede ekstra toiletpapir, parfume, kam, hygiejnebind eller et plaster. Så hvorfor ikke lave sådan et survival kit der allerede ligger klar.

Jeg foretrækker et enkelt minimalistisk med personlig gæstetoliet, sådan et som viser hvem vi er. Det kan man evt. gøre med billeder, søde qoutes eller blot ved at have et lys tændt så snart de kommer til rummet.

Overvej først stilen? hvilket hjem har du, det dur måske ikke helt at tage et minimalistisk badeværelse ind i et bondehus. Stilen må godt passe lidt.

Hvad er du til? søg i magasiner, lur ved naboen eller gå online og sug inspiration til dig.

Hvad giver rummet personlighed / sjæl? hvad er hyggeligt eller lækkert for dig, så er det højst sandsynligt også lækkert for dine gæster. Om det så er du folder håndklæderne på en bestemt måde, en bestemt duft, din favorit sæbe, kunst, stearin lys, eller en bestemt farve håndklæder som du elsker.

Hvad med element & vask? Man behøver måske ikke at tænke så praktisk på et gæstetoilet, som man skal i familiens badeværelse, der virkelig bliver brugt.

Så en enkelt vask /element og et pænt amatur, så kommer man langt. Her lidt ideer

 

Forresten så HUSK altid en nøgle på gæstetoilettet…det er bare god stil.

Smil Metta

9d32ca49cdd8ee9fe24eb9fed8ad56d2

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s