Badekar..& spafornemmelse..

Skal jeg vælge vil jeg næsten heller have et badekar i mit badeværelse, end et toilet…jeg sagde kun næsten, men det skyldes at jeg slapper så meget af når jeg forkæler mig selv med et karbad. Ro, varme og velvære, må være ordene.

Da jeg nu skal designe mit badeværelse – er badekarret et must. Min mand har spurgt om det er nødvendigt med et badekar og for mig er det et MUST.

eb69d0cc054fa2acba5900ded3b61bd3Men hvordan får man en spafornemmelse ind i badeværelset. Her er nogle inspirations ord og billeder, så du kan få den rette vipe og sansemæssige oplevelse i dit bad.

Hvordan lyder følgende?: Dæmpet lys, levende lys evt. duftlys, smukt spejl, blade og en god bog, afslappende musik, lækre sæber & håndklæder og husk en nøgle og gode høre telefoner, så du ikke bliver forstyrret…DO NOT DESTURB!

Er du så heldig dit badeværelse har en skøn udsigt til haven, byen eller måske havet, gælder det da bare om at invitere verden eller naturen ind. Jeg har placeret mit badekar ved vinduet, ikke fordi udsigten er speciel god der, men for at få lyset ind. Hvis man ikke lige ønsker at naboen kan kigge ind kan vinduet frostes, du kan komme persienner, skodder eller det nye sorte laserudskæringer foran.

Tilbage til badekarret og hvilket et du skal vælge..der er så mange modeller og de findes i alle prisklasser, fra et par tusind til et der måske er dyrere end bilen i garagen. Det er så en snak man må tage med sin bedre halvdel. Det kan godt være der er forskellige prioriteringer.

Fritstående badekar: Har et lettere udtryk og kan næsten stå som en statue i rummet.

Indbygget badekar: Her kan du få lov at gøre badekarret mere personlig og karakter. Du kan komme træ på siderne, dine yndlings fliser eller måske kom mikrocement omkring.

 

Jeg tænker jeg vælger et fritstående badekar – leder stadig efter det rigtige, der kan betales. Jeg skal nok vise fortælle mere, når jeg er blevet klogere.

Smil Metta

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s